Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Miért néznek rám úgy, mint...

Miért néznek rám úgy, mint egy földönkívülire, csak mert itthon, egyedül szilveszterezek?

Figyelt kérdés
Sose szerettem ezt az ünnepet, mert nem szeretem, hogy ilyenkor kötelező jókedvűnek lenni és bulizni. Alapból nem vagyok bulizós fajta, inni meg soha nem iszom egyáltalán. 19 éves vagyok, és ez a 4. szilveszterem, amit itthon töltök egyedül. Előtte egyet barátokkal töltöttem, előtte meg a szüleimmel egy baráti társaságnál. Sok barátom van, ők mind mennek valahova, általában lealjasodnak és a sárga föld alá isszák magukat, nekem meg ehhez nincs kedvem asszisztálni. Barátom is van, ő is bulizni megy, de nem megyek vele, mert nem szeretem az ő barátait, és nem érzem magam jól velük. Nekem egyébként tökéletesen megfelel itthon, filmezni szoktam, eszek, játszok a cicámmal, igazából egy teljesen átlagos estét töltök el. Na meg idegeskedek a petárdázókon, és negyedóránként kimegyek a kutyákhoz megnyugtatni őket. Mégis ezt hallgatom karácsony óta az egész családtól, hogy rosszabb vagyok, mint egy öregasszony, meg úgy élek, mint egy nyugdíjas, csak mert egyedül töltöm ezt a napot/estét.
2013. dec. 30. 21:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha neked így jó, ne törődj senki véleményével. Komoly típus vagy, így fogadd el magad! Boldog Új Évet!:)

39/N

2013. dec. 31. 15:47
 12/14 anonim válasza:
Örülnék, ha olyan barátnőm lehetne, mint Te, kedves kérdező! :)
2014. jan. 10. 20:25
 13/14 anonim válasza:

12#

Ja, én is, kár, hogy az ilyen csajok otthon ülnek, hermetikusan elzárva tőlünk, akik szintén otthon ülünk. :D

A net megoldás lehetne, de hát valahogy mégsem az.

2014. jan. 10. 20:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedek interneten... :) Épp az elmúlt napokban gondolkodtam rajta, hogy hogy fogok én megismerni valakit, ha már nem leszek együtt a párommal. Pláne, hogy nem a saját korosztályom érdekel, így a főiskolai jelentkezők kilőve... :D De ez még a jövő zenéje.
2014. jan. 11. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!