Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Van még rajtam kívül valaki,...

Van még rajtam kívül valaki, aki 18-19 évesen a szüleivel szilveszterezik otthon? Ti választottátok, vagy így alakult?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos nem jön össze idén, pedig nagyon szerettem volna elmenni valami szórakozóhelyre, de minden barátom vagy otthon marad vagy házibuliba megy, amibe én nem akartam..:(
2012. dec. 30. 19:01
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
:)) az korrekt.
2012. dec. 30. 20:56
 22/22 anonim válasza:

Szeva!

Én még nem döntöttem el, hogy megyek maradok, de jobban hajlok arra, hogy nem megyek sehova. Mivel nem házibuli lenne, hanem "kocsmázás", ami ilyenkor eléggé zsákbamacska úgymond, ráadásul Bp.-n, ami messze van - na jó, nincs, 25 perc vonattal, csak akkor is 4-kor megy az első... - , szóval szerintem nem megyek sehova. Ha házibuli lenne, akkor mennék.

Üdv,

19/F

2012. dec. 30. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!