Van még rajtam kívül valaki, aki 18-19 évesen a szüleivel szilveszterezik otthon? Ti választottátok, vagy így alakult?
Szerintem el kellene már felejteni ezt a szilveszter = kötelező buli-t. Ugyanolyan nap, mint bármelyik másik. Annyira szánalmas, hogy ilyenkor még azok is mennek bulizni, akiknek semmi kedve nincs hozzá. De megy, mert menni kell... Mintha kötelező lenne.
Én se megyek sehová. De, ha annyira akarjátok, menjünk el közösen valahova:P
Köszi szépen kérdező:)
Boldog újévet neked!
http://www.youtube.com/watch?v=O3c4dPxN1qM halga meg :P nézd meg a project x-et és ha akkor sincs kedved menni akkor ott már bajok vannak.
(amúgy nem vagyok oda a pop, techno és hasonlóktól, de rock bulit szilveszterkor még nem láttam :)) )
Hidd el, ismerős, egy 7000 fős kisvárosban nőttem fel... :) A megyeszékhely viszonylag közel van, de az is egy nagy nulla.
Lehetőséget meg teremteni kell. Egy ismerősöm a kertjükbe szervezett le rockbulit, hívott 3 helyi kezdő zenekart, aztán csapatták a teraszon... :D Vannak még őrült emberek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!