Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Van még rajtam kívül valaki,...

Van még rajtam kívül valaki, aki 18-19 évesen a szüleivel szilveszterezik otthon? Ti választottátok, vagy így alakult?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos nem jön össze idén, pedig nagyon szerettem volna elmenni valami szórakozóhelyre, de minden barátom vagy otthon marad vagy házibuliba megy, amibe én nem akartam..:(
2012. dec. 30. 19:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Jobbulást!:)
2012. dec. 30. 19:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem el kellene már felejteni ezt a szilveszter = kötelező buli-t. Ugyanolyan nap, mint bármelyik másik. Annyira szánalmas, hogy ilyenkor még azok is mennek bulizni, akiknek semmi kedve nincs hozzá. De megy, mert menni kell... Mintha kötelező lenne.

Én se megyek sehová. De, ha annyira akarjátok, menjünk el közösen valahova:P

2012. dec. 30. 19:46
 13/22 anonim ***** válasza:

Köszi szépen kérdező:)

Boldog újévet neked!

2012. dec. 30. 19:54
 14/22 A kérdező kommentje:
Boldog újévet Nektek is! Hát, közös bulizásban benne lennék:D
2012. dec. 30. 19:55
 15/22 anonim válasza:
77%
Én se megyek sehova! beteg is vagyok meg vizsgaidőszak... kellenek az agysejtjeim!;-)
2012. dec. 30. 20:04
 16/22 anonim ***** válasza:
Én sem megyek sehová,párommal itthon leszünk.Az a baj a szilveszterrel,hogy ilyenkor többnyire csak a piálás,meg a nagy bulizás megy,nekem meg ahhoz semmi kedvem nincs.Amúgy 16 éves korom óta egyetlen jó,emlékezetes szilveszterem nem volt.Vagy buliztam és halál részegre ittam magam,ami annyira nem is volt jó,vagy itthon ültem.16 éves koromban viszont két barátnőmmel lófráltam és azt hiszem,eddig az volt a legegyszerűbb,de mégis legjobb szilveszterem,visszasírom.Az alkoholt már én is utálom,inni sem fogok.Amúgy is mi a különleges a szilveszterben?2012-es helyett 2013-as naptárat használunk.Mi van ebben olyan különleges?Csak egy számjegy,semmi extra.1 évvel öregebb a Föld,vagy a naptár.
2012. dec. 30. 20:18
 17/22 anonim válasza:
0%

http://www.youtube.com/watch?v=O3c4dPxN1qM halga meg :P nézd meg a project x-et és ha akkor sincs kedved menni akkor ott már bajok vannak.

(amúgy nem vagyok oda a pop, techno és hasonlóktól, de rock bulit szilveszterkor még nem láttam :)) )

2012. dec. 30. 20:33
 18/22 anonim válasza:
Én láttam már rock bulit szilveszterkor, volt olyan is, amire elmentem, nagyon jó volt.
2012. dec. 30. 20:37
 19/22 anonim válasza:
Jó neked :P, itt korlátozottak a lehetőségek ilyes területen (meg sok máson is :)) )
2012. dec. 30. 20:40
 20/22 anonim válasza:

Hidd el, ismerős, egy 7000 fős kisvárosban nőttem fel... :) A megyeszékhely viszonylag közel van, de az is egy nagy nulla.

Lehetőséget meg teremteni kell. Egy ismerősöm a kertjükbe szervezett le rockbulit, hívott 3 helyi kezdő zenekart, aztán csapatták a teraszon... :D Vannak még őrült emberek... :)

2012. dec. 30. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!