Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Első család nélküli szilveszte...

Első család nélküli szilveszteri buli?

Figyelt kérdés

Szeptemberben ismertem meg egy srácot (Új osztályomban osztálytárs) és szombatonként együtt járunk előkészítőre. Egyik szombaton mondta, hogy ha egyik haverjának elutaznak a szülei szilveszterkor, akkor bulizni fognak (házibuli) és mi lenne, ha én is mennék. Mondtam, hogy persze, de azóta nem beszéltünk és nem is biztos, hogy elutaznak a szülei (akkor nem lesz buli).

A lényeg, hogyha lesz, akkor mit vigyek neki? Csak barátok vagyunk és ez lenne az első szilveszterem a családom nélkül. Semmi alkohol, drogok és egyéb káros dolgok nem lesznek.

14/L

2012. dec. 19. 13:44
 1/4 A kérdező kommentje:
És "ottalvós" buli lenne. Persze szerintem egész este dumálni, meg hülyéskedni fogunk.
2012. dec. 19. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
én ennyi idôsen már 1000rel buliztam :D persze nem azt mondom hogy teis csináld azt... vigyél csipsze,kólát az jó "bulikellék"
2012. dec. 19. 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Trombita,valami jópofa maszk.Ha meg akarod lepni őket,készíts kókuszgolyót,vagy szerencsesütit.Ja és vegyél egy szerencsemalackát neki,vagy kis kéményseprőt.Kölyökpezsgő is fincsi.
2012. dec. 19. 15:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A szerencsemalacot már beszereztem :D
2012. dec. 25. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!