Milyen jó filmek vannak 14-15 éves csajoknak?
Tudjátok, ilyen csajos este lesz. Karácsonyi is lehet :)
Nem jut semmi se az eszembe :S
hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alattt
27 idegen igen
mindenképpen talán
Lagzi randi
Míg a jackpot el nem választ
Sztár születik
Amerikai hófehérke
Miről álmodik a lány
Micsoda lány ez a srác
Az ördög prádát visel
Barátság extrákkal
Jéghercegnő
Csaó Lizzie
Los Angelesi tündérmese
Vadócka
Aqamarine
Nancy Drew: a hallywood-i rejtély
A macskám a családom és a fiúk
Ottalvós buli
Bajos csajok
Dögölj meg John Tucker
Ezek mind átlagos, sablonos tinifilmek :) néha nekem is olyan kedvem van, hogy inkább csak egy ilyen lingyi-langyit nézek meg :D
Ezek viszont nem sablonok :)viszont nagyon jók:
Kedvenc filmem: A tökéletes trükk : ha valami megdöbbentőre, kosztümösre, és izgalmasra vágysz
Szerelmünk lapjai: ha ki akarod sírni magad, és imádod a romantikusokat
A szív bajnokai: ha nem akarsz egy csöpögős tipikus amerikai szerelmest, csak egy jó vígjátékot, ami aranyos, kedves, és szívmelengető (pedig amerikai)
a vadócka: ha tipikus amerikai filmre vágynál
Eredet: ha érdekel a pszihológia, a tekervényes történet, és nem mellékesen, a látvány
A nemzet aranya: ha izgalmasra, szerelmesre, axciósra, és kalandos kincskeresésre vágysz
Kapj el ha tudsz: Ha szereted Leonardi di capriot, ha bírod, az okos csalókat, és ha hallgatsz rám, akkor megnézed ezt a filmet
Büszkeség és balítélet ( szigorúan csak a régebbi 5 órás változat!) : ha imádod a klasszikusokat, a fordulatokat, Jane Austent, és a 17. századot!
A katedrális (4 részes filmsorozat): ha VALAMI HOSSZÚT KERESEL, VALAMI KEGYETLENT, IZGALMASAT, ÖSSZEESKÜVÉSEKKEL TELIT, ÉS EGY FENOMENÁLIS ÉLMÉNYT!
Star trek: ha szereted a sci-fit, és ha nem, ha nem bírod a nyáladzást, és ha igen, ha már láttad, és ha még nem! mindenképp érdemes megnézni
Gyűrűk ura: ha szereted a fantasyt, ha olvastad a regényt, és ha nem, de csak akkor nézd meg, ha megígéred, h bálványozni fogod benne Lagolast! :D
hát most kb ennyi jutott így hirtelen eszembe, légyszi rd meg, hogy hogy tetszettek, hasznosak voltak-e, és hogy melyiket lkáttad már köszi UI: ha még eszembe jut valami, majd még írok...
Jó szórakozást! :D :)
Én 14 éves vagyok. Amiket nagyon szeretek és szerintem érdemes megnézni:
50első randi
Nagyfiúk
Tököscsaj
Férj és férj
Rossz tanár
Kellékfeleség
Marley meg én
Élet, vagy valami hasonló
Larry Crowne
A barátnőm pasija
Elhajlási engedély
Könnyű nőcske
Szép szörnyeteg
Kismenő
Jack és Jill a világellen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!