Szerintetek egy 15 (majdnem 16) éves lány milyen ruhát húzzon fel szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Egy buliba megyek, és még nem döntöttem el, hogy mit vegyek fel. Sokan leszünk, elmegyünk valahova bulizni. Ti mit vesztek fel? Akár linkelhettek képet is ruhákról, és azt is írjátok le légyszi, hogy hol lehet kapni. :)
Fontos, köszönöm :)
2012. dec. 15. 22:47
1/7 anonim válasza:
semmit..aztán dobj egy mailt hogy hol leszel;9
2/7 anonim válasza:
nemtökmindegy? megmondom neked: a kutya se fogja nézni. le se fogják sz*rni, hogy milyen ruha van rajtad. Ha az a célod, hogy lássák milyen jól nézel ki, látják akármilyen ruhában is. egyébként meg 90%-ig biztos vagyok benne, hogy hányás,esetleg sör, bor, vagy ezek keveréke lesz rajta, nem látom értelmét egy 20 000 ftos ruha tönkrevitelének. de te tudod. persze nem azt mondom , hogy teniszcipőben és melegítőnadrágban menj, de nem értem minek ekkora gondot kerekíteni neki..
3/7 anonim válasza:
Farmernadrág vagy farmerszoknya csizmával,meg egy klassz színes vagy csillogós felsővel. Jó bulizást!
5/7 anonim válasza:
Én 18 éves lány vagyok, és a mini koktélruhákat szeretem. :) Nem vagyok magas, és nekem azok állnak jól, de nyugodtan felvehetsz nadrágot is csinos felsővel, stb...
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Ilyenkor a csilli villi a menő mindenből. Egy csinos nadrág, és egy szép felső, amiből nem esik ki a melled, és már mehetsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!