Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haverommal valszeg mek bulizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverommal valszeg mek bulizni szilveszterkor 14 fiú lesz és majdnem kétszer annyi lány, de ha nem vagyok olyan nagy partyarc viszont jóképű, akkor mennyi esélyem van becsajozni?

Figyelt kérdés
nyalásra gondolok például:D lesz pia is dögivel, kinek Mi a tapasztalata?:P 20 alattiak?
2010. dec. 23. 00:41
 1/4 anonim ***** válasza:
nyalni a qrvákat lehet csak így ebben a szituban, azoknak meg tökmind1 ki nyajja ki...
2010. dec. 23. 00:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én tapasztalatom az, hogy ha kétszer annyi csajt hívnak, mint fiút, akkor fele annyian lesznek (hacsak nincs minden fizetve nekik). De azér sok szerencsét!
2010. dec. 23. 01:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézz ki közülük egyet és ha kiürült a pohara,akkor te mindig újratöltöd.Jól berúg és ha szerencséd van megújjazhatod,vagy megcsöcsörészheted ha már kidőlt,vagy eljátsza,hogy kidőlt.
2010. dec. 23. 03:04
 4/4 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, ki hogy van vele, de a nyalás csak a mindenkori barátnőmet illeti meg, nem holmiféle qrvát.
2010. dec. 23. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!