Van itt olyan,16-17 éves lány, aki Zugló közelében lakik és jelenlegi állás szerint, egyedül lesz szilveszterkor?
Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 17:40
1/11 A kérdező kommentje:
Azt a vesszőt nem tudom miért rakta be, a 16, 17 elé..
2011. dec. 18. 17:40
3/11 A kérdező kommentje:
Mert azt hiszem én most ilyen vagyok.
2011. dec. 19. 13:30
4/11 anonim válasza:
én azért kicsitt odébb lakom de én is egyáltalán mit lehet ilyenkor csinálni?
5/11 A kérdező kommentje:
Eddig nekem mindig volt kivel lennem, most úgy volt a barátommal leszek, előre meg volt tervezve minden, de szakítottuk, így nincs pofám utolsó pillanatban odatolakodni valahova, amit előtte elutasítottam. Te hol laksz?
2011. dec. 20. 13:48
6/11 Antimod válasza:
Mi egy pár vagyunk Zuglóból (pár évvel idősebbek ugyan, de nem annyival), és még nem tudjuk, mit csinálunk, a barátaink most új párjaikkal itt és ott ünnepelnek. Benne lennénk társasjátékos, activitys, beugrós összejövetelben.
(Teljesen normálisak vagyunk, nem szexpartira kiéhezett hülyék.)
7/11 A kérdező kommentje:
" Teljesen normálisak vagyunk, nem szexpartira kiéhezett hülyék. "
Ezen hangosan felnevettem.. :-)
Hány évesek vagytok?
2011. dec. 20. 22:13
9/11 Hianyzik válasza:
Én is valahogy így jártam (szakítás), de mindig van hova menni szilveszterkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!