Ti betartottátok az újévi fogadalmat? (Már ha tettetek)
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem,mert most eszméltem fel,hogy életemben először sikerült betartanom(az egyik) újévi fogadalmam,és nagyon boldog vagyok emiatt.
Mi volt a fogadalmatok és hogy ment ?
2012. máj. 22. 17:48
21/28 anonim válasza:
Én sosem fogadok meg újévkor semmit,mivel szerintem nincs olyan ember aki be tudná tartani!
22/28 anonim válasza:
Kedves kérdező!Én azért böngészgetek és válaszolgatok mert jó poénok is íródnak.Számíthattál hasonló válaszokra.Túl komolyan veszed az életet vagy csak magad.Lazíts és ne kapd fel a vizet.Én is tettem fogadalmat.Azt,hogy idén nem bunkózom le senkit.Nem sikerült.
23/28 A kérdező kommentje:
Nem veszem én túl komolyan semmit.
Csak bosszant,hogy az oldal lassan nem a funkciója szerint működik.Sok kérdésem van,és másokét is igyekszem megválaszolni tudásom,tapasztalatom szerint.
Hülye kérdésre hülye válasz...Na de a normálisakra is olyanokat írnak hogy eszem megáll...
Zavar,hogy önjelölt poéngyárosok itt randalíroznak...ennyi.
Mindegy,köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
2012. máj. 30. 23:21
24/28 Kaarooliinaa válasza:
igen sikerült lefogytam mert ezt szerettem volna
25/28 anonim válasza:
En nem is tettem fogadalmat,ugyis butasag az egesz. Ha valamit meg akarok csinalni vagy megcsinlok vagy nem.Ha nagyon meg akarom csinalni van bennem ero es veghez viszem nem az hajt,hogy o jajj ujevkor fogadtam es meg kell tennem.Ha meg nem tudom megcsinalni azt jelenti,hogy nem akarom elegge.
28/28 zsofi.lili válasza:
Én nem tartottam be az volt a fogadalmam hogy : A barátokkal nem bulizunk a mai évben. Mi lett 2012 akora bulit csaptunk 1-n este 17:00ig aludtun az az hét-ig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!