Milyen újévi fogadalmat fogsz tenni?
Figyelt kérdés
Én azt, hogy vigyázok egész évben a karácsonyra kapott okostelefonomra és hogy ne kíváncsiskodjatok elárulom nektek a telefon nevét: NOKIA 500
És ti milyen fogadalmat fogtok tenni?
2011. dec. 31. 14:16
1/12 anonim válasza:
Kit érdekel, milyen telefonod van?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés :-/
2011. dec. 31. 14:25
3/12 anonim válasza:
nem szoktam újévi fogadakmat tenni. Ez most is így lesz.
4/12 anonim válasza:
Azt, hogy nem húzom fel magam a sok marhán, aki feltesz egy kérdést, közben meg nem is érdeklik a válaszok, csak az, hogy menőzhessen a rissz-rossz okostelefonjával, amit állítom, hogy 1ft-ért előfizetéssel hoztak ki a boltból. Egyszer egy kollégám azt mondta, hogy okos telefon a h.ü.l.y.e embereknek való. Ennyit a fogadalmakról :D
5/12 anonim válasza:
Én az azt fogadom meg, hogy továbbra is örülni fogok mások örömének. Jó "telcsid" van, használd és légy boldog vele!
6/12 anonim válasza:
idén du.gni fogok mint a nyulak
9/12 anonim válasza:
Én mindig kívántam valamit ilyenkor...de ezentúl nem kívánok semmit, mert sose teljesül. :((
10/12 anonim válasza:
én elfelejtettem kérni de most utólag mondom :
MEG FOGOM SZEREZNI ANNAK A FIÚNAK A SZÍVÉT AKIT SZERETEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!