Ez csak a gazdagok kiváltsága nálunk, vagy már a többség is megengedheti magának?
Figyelt kérdés
Vannak ezek a huszon ezer forintos, meg egyéb, ennél drágább szilveszteri bulik az országban, per fő. Eszem-iszom, dínom-dánom hajnalig, főleg városainkban. Ilyenekre már a széles néptömegeknek is futja, vagy csak az elit, a felső tízezer engedheti meg ezt magának?dec. 31. 11:13
11/11 anonim válasza:
Kérdés, kinek mi a "megengedheti magának" szint. Nyilván a szélesebb néprétegek, alsóbb társadalmi rétegek rendszeresen (pl. heti-kétheti szinten) nem engedhetik meg maguknak. De egyszer egy évben a falvakban élő mélyszegényeket kivéve azért megengedhetik maguknak. Az pedig mindenkinek a saját belátása, hogy ő mire akar költeni pénzt. Vkinek többet ad spirituálisan egy ünnep pompázatosabb megünneplése, mint egy koncert vagy egy mozi. Én speciel nem költenék szilveszteri luxusvacsira, helyette színházra meg koncertre, de azt is tudom, hogy másnak meg más prioritásai vannak, és nem szabad elvárni, hogy ugyanúgy gondolkozzanak a dolgokról, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!