Szerintetek autóval menjek vagy sem?
Ma este 8tól-kb. hajnali 2-ig egy nagyon jó barátom tart egy Szilveszteri bulit, és nem tudom eldönteni, hogy mivel menjek. Alapból szinte sosem iszom, nyilván ha autóval megyek, soha nem innék egy kortyot sem, a társaság női tagjai is elmondás szerint alig isznak. Inkább ilyen beszélgetős-társasozós est lenne.
Nem tudom eldönteni kocsival menjek-e és nem a pia miatt, mert nem innék és nem baj ha megállítanak, hanem félek, hogy a szembe úton összetalálkozok egy benyomott sofőrrel és ugye a vétlen szokott meghalni/lenyomorodni, bár az ünnepek alatt autóval amennyibe hülyébe belebotlottam már a városban, sztem most se lenne gázabb. Városi környezet, 7 km a táv.
Én szilveszter éjszaka parkolni sem hagynám az autóm az utcán már csak a részeg vandálok, petárdázók stb. miatt sem. Jó, tudom, ez nem mindenhol oldható meg.
Én a taxit választanám, egy évben egyszer kibírható anyagilag is.
Szerintem meg ugyanannyi esélyed van belefutni egy ittas őrültbe ilyenkor, mint máskor.
Aki képes ittasan autóba ülni és eszetlenül száguldozni az megteszi ezt bármelyik hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!