Szerintetek télen a Mecsekben autóval menjek vagy busszal mert az biztonságosabb?
Figyelt kérdés
Fél óra az út oda + fél óra vissza, van vadi új téli gumim, de valami ismeretlen márka vagy jobb busszal menni mert biztonságosabb a buszvezető tapasztalata miatt? A buszozás 3 átszállás és másfél óra oda, másfél vissza. Rendszeresen teszem meg ezt az utat, csak nem télen. Szerintetek van olyan rossz hogy inkább busszal menjek?2021. okt. 14. 19:37
1/8 anonim válasza:
Óvatosan vezess. A busz is meg tud csúszni.
2/8 anonim válasza:
Én 8 évig jártam Komlóról Pécsre dolgozni régi Suzukival(pedig azzal nem nehéz megcsúszni),amin jó téligumik voltak és nem volt gond. A busz nem tetszett pedig hamar beér az is,több megfázott emberrel nem szívesn voltam 1 légtérbe. Ha a személyautó nem megy el akkor a busz se. Meg én inkább bízok magamba,mint másba(buszsofőr).Menj lassabban főleg lefelé,ha kicsit bizonytalanabb vagy és nem lesz gond.
3/8 anonim válasza:
Magyarországon nincsenek veszélyes hegyi útszakaszok, hegyek sincsenek.
4/8 anonim válasza:
A biztonság kulcsa inkább az, hogy abban a körülbelül évi 12-24 órában, amikor tényleg rosszak hazánkban az időjárási körülmények, tudj a fenekeden maradni. Tehát ha simán csak hó van, semmi gond. De ha épp szakad az ónos eső vagy szélvihar tépi szét a fákat, maradj ott, ahol vagy.
5/8 anonim válasza:
Inkább a környezetvédö szól belölem, és ezért javaslom, hogy menj tömegközlekedéssel.
6/8 anonim válasza:
Ja, a busz is meg tud csúszni, és az nagyobbat is esik...
7/8 A kérdező kommentje:
Komló-Pécs szakaszról van szó, csak a biztonság miatt jött szóba a busz, én úgy érzem nem biztonságosabb egy busz, de mások szerint igen. Szerintetek van annyival biztonságosabb, hogy azért megéri minimum háromszor annyi időt buszozással tölteni? Biztonságosabb egyáltalán mint autóval?
Másik kérdés. Autópálya vagy vonatozás Pestre? Arra melyik a biztonságosabb? Vagy csak lassabban vezetek mind a két esetben és kész?
2021. okt. 15. 22:16
8/8 anonim válasza:
Nem is olyan régen voltam vonattal (Peströl)Pécsett. Katasztrofálisan néz ki a kocsi belülröl. Késtünk is.
Szóval kényelem szempontjából inkább az autózást javaslom, pedíg a vonat sokkal környezetbarátabb.
Persze az idöjárásnak megfelelöen kell vezetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!