Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ritkan hasznalt autoval...

Ritkan hasznalt autoval mennyit menjek hetente hogy ne meruljon le az akksi?

Figyelt kérdés
Hany km/t milyen sebessegel erdemes menni h tobb aram toltodjon vissza mint ami elfogy egy-egy heti allas alatt m?
2020. ápr. 8. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkább szedd le az aksit...
2020. ápr. 8. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Én hetente egyszer beindítom, aztán megyek kb. 30 km-t városban.
2020. ápr. 8. 10:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Teljesen felesleges menni vele, az inkább árt az autónak.

Mérd meg az akkut és ha kell töltsd fel.

2020. ápr. 8. 10:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Se merom se toltom. Miert art? Csak van egy olyan menet igeny aminel mar “megéri” menni vele enm?!
2020. ápr. 8. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én kocsim kb. 15 km alatt melegszik be, úgyhogy minimum annyit megyek vele, inkább többet. De nem csak az akksinak jó, ha időnként mész a kocsival, hanem gumiknak is pl, hogy ne egy helyen nehezedjen rájuk a kocsi súlya sokáig. Meg nekem hiányzik is a vezetés, úgyhogy szívesen megyek köröket, amúgy is több ezer km-t mentem már cél nélkül, a vezetés az egyik hobbim.
2020. ápr. 8. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Inkább töltővel töltsd az akksit. Hiába mész vele egy héten egyszer, a hét 6 napján csak merül az akksi és hamarabb lesz cserés. Vegyél egy töltőt
2020. ápr. 8. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!