Tudnátok segíteni ezzel a Swiftel?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ezt a Swfit-et tervezem megvásárolni a közeljövőben,mivel nem vagyok annyira szakértő,ezért ha valaki lenne olyan kedves és rálesen nekem aki ért a swiftekhez,azt nagyon megköszönnöm. :)
előre is köszönöm.
2020. ápr. 4. 22:10
1/18 anonim válasza:
Ezzel nagyot fogsz sz*pni!
Meg ne vedd!
Ennek vissza van tekerve az órája!
Meg azt írja hátsó ajtók rugója cserélve! Közben ez 3 ajtós! Akkor? Csapda! Meg ne vedd!!!
2/18 anonim válasza:
Így jól néz ki de megkellene nézetni szakemberrel is a helyszinen, mert kifényezni ki lehet.
3/18 anonim válasza:
1. A csomagtartónál vannak gázrugók. !!!
4/18 anonim válasza:
De akkor is több van benne mint 75e!
Ne mondd már hogy ~20 év alatt 75 ezret mentek vele...
5/18 anonim válasza:
Nem 75ezer van benne, a "kilometerora allasa" 75 ezer. Marpedig ebben 5 szamjegyu szamlalo van, szoval egyreszt valid, masreszt teljesen folosleges tekergetni, annyi kilometer van a motorban, amennyit szeretnel.
6/18 A kérdező kommentje:
A helyszínen miket nézzek meg rajta? az tudom ,hogy a száraz poros motortér már jó jel és hogy a rozsdára figyeljek, ezen kívül van még valami? Nem szoktak bajosak lenni ezek a swiftek?
2020. ápr. 4. 22:31
7/18 anonim válasza:
A rozsdara nagyon figyelj, azon kivul nem szokott olyan bajuk lenni, ami nem fillerekbol javithato.
8/18 A kérdező kommentje:
Értem :) mindenképp aláfekszek majd.
2020. ápr. 4. 22:48
9/18 anonim válasza:
Szerintem korrekt kocsi, nem sok ilyenben van könyöktámasz. Szép kívül-belül, ha a motor is rendben van, akkor király vétel.
10/18 anonim válasza:
Egyedül a "kilakatolva, alvázvédőzve" tűnik buktatónak. Ezt érdemes lenne ellenőriztetni egy szakival.
Itthon, eladásra, sokszor csak olcsó, gány munkát szoktak végezni, amit az alvázvédő szépen eltakar. 1-2 év múlva pedig újra lerohad az egész alja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!