Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ki mit tervez szilveszterre?

Ki mit tervez szilveszterre?

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg, hogy nem csak én fogok itthon ülni 25 évesen. Az idei évem nem alakult a legkellemesebben, megszakadt a kapcsolatom a barátaimmal, ezért nincs lehetőségem bulizni. Hogy ne érezzem olyan szarul magam, beírtam magam dolgozni 31-ére. De este egyedül leszek otthon.
dec. 16. 19:35
1 2
 11/12 Metionin ***** válasza:
100%
Nálunk sosem volt ennek nagy fenék kerítve. Amíg a szüleimmel éltem, a kutya volt középpontban, a sok idióta már előző nap elkezdett petárdázni és sokszor direkt bedobálták az udvarokra. Konkrétan tévéztünk a kutyával, akinek minden baja volt, mert amúgy nem szeretett bent lenni, csak nagyon félt a durrogástól. Mióta külön élek, tojok a szilveszterre, viszont nálunk személyes évforduló esik erre a napra, így azzal foglalkozunk. 31-én dolgozom, valamikor a nap folyamán megérkezik a hidegtál amit rendelni szoktam, vacsorára tonhalat eszünk, mert nekünk az számít ünnepi ételnek. Este nézünk egy minél zs kategóriásabb elcseszett démonos horrort, iszunk kölyökpezsgőt, aztán megvárjuk míg végre elkussolnak kint és lefekszünk aludni.
tegnapelőtt 12:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Otthon töltöm én is. Éjfélig azért fennmaradok, koccintok, de semmi extra.

Amikor még középiskolás meg egyetemista voltam, akkor általában mindig szerveztünk valamit a barátaimmal. Viszont most, mikor már dolgozunk, család van, már szinte nincs is igényünk a szilveszterezésre. Ha tervezünk közös programot, akkor az már nem hajnalig iszogatás meg hasonlók… :)

tegnapelőtt 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!