Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ki mit tervez szilveszterre?

Ki mit tervez szilveszterre?

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg, hogy nem csak én fogok itthon ülni 25 évesen. Az idei évem nem alakult a legkellemesebben, megszakadt a kapcsolatom a barátaimmal, ezért nincs lehetőségem bulizni. Hogy ne érezzem olyan szarul magam, beírtam magam dolgozni 31-ére. De este egyedül leszek otthon.
dec. 16. 19:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Otthon töltöm én is. Éjfélig azért fennmaradok, koccintok, de semmi extra.

Amikor még középiskolás meg egyetemista voltam, akkor általában mindig szerveztünk valamit a barátaimmal. Viszont most, mikor már dolgozunk, család van, már szinte nincs is igényünk a szilveszterezésre. Ha tervezünk közös programot, akkor az már nem hajnalig iszogatás meg hasonlók… :)

dec. 17. 22:19
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

A terv:

Itthon leszek.

Szűk családi körben iszogatunk. Éjfélkor a család többi tagjával iszok egy pohár pezsgőt, éjfélkor kb 20 percig tűzijátékot nézünk, aztán a családom elmegy aludni, én meg kinyitok egy üveg pezsgőt és elkortyolgatom hajnal 2-3 óráig, majd lefekszem én is aludni.

B terv: Ugyanígy itthon leszek, csak valaki jönni fog hozzánk szilveszterezni. Igazából ugyanaz a felállás mint A terv esetén annyi különbséggel, hogy többet iszunk és a család többi tagja is tovább marad ébren.

dec. 19. 15:06
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Pontosan 8 éve szilveszterezek egyedül. Annyi csinálok, hogy főzök egy lencsefőzeléket, sütök malaccsülköt aztán fenn vagyok éjfélig, vagy zenét hallgatok vagy tévézek. Ennyi.
dec. 26. 13:09
 14/16 anonim ***** válasza:
61%
Terv szerint buliban, ha találunk valami diszkót.
dec. 26. 13:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Itthon leszünk a férjemmel, ahogy mindig. Sorozatozunk, társasozunk, kutyázunk, gyerekpezsgőt iszunk, csillagszórót gyújtunk:) Ő valamikor éjfél után , 1 óra felé elmegy aludni, én még bekuckózom az épp aktuális könyvemmel és olvasok:)

Mikor még szingli voltam, akkoriban is mindig bezárkóztam a szobámba és szintén olvastam:)

dec. 30. 02:40
 16/16 anonim ***** válasza:
59%
Sokszor voltam otthon huszonévesen szilveszterkor,amikor meg épp volt barátom és hazibuliba mentünk,mindig arra gondoltam,bár otthon maradtam volna. Bár én introvertalt vagyok. Nagy feneket kerítenek ennek a szilveszternek, de ez is eltelik egyszer szerencsére és akkor már senkit se fog érdekelni,hol voltál. Mióta saját házunk, férjem, gyerekem van,immáron 6.éve arról szól a szilveszter,hogy a kutyát próbáljuk nyugtatgatni,ugyanis még a hazban bent is ugatja a durrogtatast,majd alig varom ,hogy végre csend legyen,és lefekhessünk végre aludni. Plusz bónuszként férjem idén délutános is,szegény éjfélig dolgozni fog... így hatalmas kedvünk van az egész szilveszterhez, gondolatod. Erőltetett az egész.
dec. 31. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!