Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Na, ki mit tervez venni,...

Na, ki mit tervez venni, petárda, stb?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok már most, idénre kinek mi az elképzelése.

2017. okt. 26. 22:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
43%

Úgy látom, ezen a Szilveszteren is lesz pár amputáció a sebészeten. Minden év végén van szétroncsolódott kézfejből pár, néhány megvakulás, dobhártya átszakadás stb.

Sikeres vásárlást!

2017. okt. 26. 23:20
 2/20 anonim ***** válasza:
Valamilyen tűzijáték lesz, petárákból én már kinőttem.
2017. okt. 26. 23:29
 3/20 anonim válasza:
72%
Maradok a konfetti ágyúnál, nem szeretem az állatokat ijesztgetni :)
2017. okt. 26. 23:50
 4/20 anonim ***** válasza:
61%

Én ezt sosem értettem. Oké a tűzijáték színes az tetszik az embereknek. De a petárdán mi az istent lehet élvezni? Azt, hogy állatok rettegnek tőle? Arról nem beszélve, hogy a sok idióta részegen még idiótábban viselkedik, kicsit nem figyel és volt egy keze...

Ha már ennyire jó buli (?), hogy hagnos (vagy nem tudom, hogy mit lehet benne élvezni), akkor vegyetek egy csomag ördögpatront.

2017. okt. 27. 08:18
 5/20 anonim ***** válasza:
74%
Kenyeret, tejet, malachúst, lencsét. Valami sütit is kéne csinálni, de még nem tudom.
2017. okt. 27. 09:18
 6/20 anonim ***** válasza:
Részemről teljesen megfelel az, amit a szomszédok vesznek
2017. okt. 27. 12:06
 7/20 anonim válasza:
37%
Állataim vannak, akik félnek a petárdáktól ezért semmit és őszintén remélem, hogy szomszédaim is megelégszenek az éjféli tűzijátékkal.
2017. okt. 27. 12:37
 8/20 vyrob ***** válasza:
69%

1 válaszoló nagyon fennhordja az orrát és szokásos gúnyolódás tudod kis okos hogy dörzsfejes petárda 2009 óta nincsen az euban? [link] :) Egy kanocos termékkel csak akkór szenvedsz balesetet :

1: Ha totál részeg vagy

2: Ha hülye vagy de ez egy konyhakésre is ugyan úgy vonatkozik :)

2017. okt. 27. 14:32
 9/20 vyrob ***** válasza:
55%

Én ezt sosem értettem. Oké a tűzijáték színes az tetszik az embereknek. De a petárdán mi az istent lehet élvezni? Azt, hogy állatok rettegnek tőle?

Mert a rakéta ami öt emelet magasra megy fel és százszor több hatóanyagot tartalmaz és olyat durran mint egy ágyú attól biztos nem rettegnek a kutyák mi?

Kedves kutyások hagyjuk a képmutatást nekem senki ne merje azt bebizonyítani hogy egy zsírkréta nagyságú zöld petárda brutálisabbat szól mint egy legális tűzijáték :)

2017. okt. 27. 14:36
 10/20 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó nem fogtad a lényeget. Nem azt írtam, hogy az jó de azt megértem, hogy miért kedvelik egyesek.
2017. okt. 27. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!