Ki mit tervez idén szilveszterre?
Figyelt kérdés
Egyedül otthon vagy házibuli? :) Ugye a szórakozóhelyek sajnos most kizárva...2020. dec. 6. 16:44
1/6 anonim válasza:
Azt, mint tavaly, meg azelőtt, meg azelőtt, meg azelőtt... Őszintén szólva a 33 évem alatt 1x töltöttem "buliban" a szilvesztert, 17 voltam, azóta sem hiányzik. Ugyanolyan nap az is nekem, mint az összes többi. Plussz amióta gyerekeim vannak lehetőségem sem nagyon lenne elmászkálni, még ha lehetne sem
3/6 anonim válasza:
Itthon leszek, szokásos netezek, filmezek, nem csináltam belőle tizenéves koromban sem nagy felhajtást.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, eszek iszok egy nagyon kicsi pezsgőt lehet kilövök egy tűzijátékot és az uncsimal petárdázok meg buék 16f
5/6 anonim válasza:
Mindig itthon vagyok. Eddig se hívtak sehova, nem is hiányzott. Megy a Sas kabaré, az elég.
6/6 anonim válasza:
Egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor mozdultam ki szilveszterkor,de egyik se volt jó és alig vártam,hogy hazamehessek. Mióta saját házunk van és van kutyus,otthon vagyunk vele,de őszintén nem is hiányzik,hogy bárhová elmenjünk. Most amúgy se lehetne. Az erőltetett házibulik nem az én stílusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!