Ki mit tervez szilveszterre?
Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg, hogy nem csak én fogok itthon ülni 25 évesen. Az idei évem nem alakult a legkellemesebben, megszakadt a kapcsolatom a barátaimmal, ezért nincs lehetőségem bulizni. Hogy ne érezzem olyan szarul magam, beírtam magam dolgozni 31-ére. De este egyedül leszek otthon.dec. 16. 19:35
1/12 anonim válasza:
Egy ugyanennyi idos ismerosom azt valaszolta a szilveszteri tervekre (nevetve) hogy a kutyajaval fog bekuckozni es aludni. Teljesen igaza van. Ugyanolyan nap mint a tobbi, egyik legjobb szilveszterem az volt mikor otthon maradtam
2/12 anonim válasza:
színházjegyünk van estére az egyik gyerekkel, aztán hazamegyünk kölyökpezsgőt inni apjukkal
3/12 anonim válasza:
15:45-ig dolgozom, mint minden más munkanapon, hazaérek délután 5-re és szerintem már este 6-kor az elalvás ellen fogok küzdeni, mint ahogy általában szoktam. Úgyhogy valószínűleg legkésőbb este 7-kor elalszom és baromi boldog leszek, hogy másnap reggel nem kell 4:45-kor csörögnie az ébresztőnek.
4/12 anonim válasza:
Bekuckóznék a cicáimmal, de itt mindenki megbolondul már decemberben, a cicák rettegnek, mert megy a petárdázás, tűzijáték. A szomszédoktól rezeg az ablak. Úgyhogy csak szenvedünk.
5/12 Matthew Kidman válasza:
Otthon leszek én is, mint szinte mindig. Filmezek, talán játszok, kajálok, szűk családi körrel leszek. Olyan szinten belekényelmesedtem ebbe, hogy nem is szívesen tölteném máshol a szilvesztert - sajnos.
6/12 anonim válasza:
Szüleim elmennek egy baráti társaságnál megrendezett "házibuliba". Engem is hívtak de én inkább itthon maradok. Megengedték hogy átjöjjön a barátok úgyhogy vele leszek majd.
16L
7/12 anonim válasza:
Színházba megyünk páran. Mind egyedül vagyunk egyébként.
Én egyébként otthon is jól elvagyok. Voltam már egyedül, és nem is mentem sehova. Megnéztem egy jó filmet, ettem valami finomat, kicsit pezsgőztem. Mindig van pár jó hosszú, kb. 3 órás film, amiket kinézek, hogy majd megnézem ilyen alkalmakkor :)
8/12 anonim válasza:
Vacsorázunk, társasozunk a kutyával az ölben, éjfélkor koccintunk és alszunk. Kb minden évben így.
9/12 anonim válasza:
Én is otthon leszek. Tavaly is otthon voltam.
26 vagyok
10/12 anonim válasza:
December 31.-én este be veszek 1 egész doboz zopigent azaz 30 db-ot. majd egy egész doboz kventiax-ot is be veszek, ezután még egy egész doboz mirzatent is be veszek. Aztán iszok rá egy üveg pezsgőt. Ez után le fekszem, és várom a be vett gyógyszerek hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!