Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Elmerjek menni?

Elmerjek menni?

Figyelt kérdés

Az a szitu hogy par barátnőmmel szórakozóhelyre készültünk szilveszterkor, de végül mindenki mással lesz. 2en a családjukkal kell hogy legyenek, 1nek meg barátja lett és vele akarja tölteni. Na most vagy én is a családommal leszek,akik valahova mennek, de én nem nagyon akarok vagy egyedül otthon maradok (kizárt) vagy elmegyek egyedül. Igazából sok ismerősöm ott lesz meg egy idő után csak nem lennék egyedül.

Szerintetek?

2023. dec. 27. 13:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Most a felügyelet nélkül hagyás fogalmáról vitatkozunk, vagy az otthon hagyáséról? Mert ha otthon egyedül van, akkor is felügyelet nélkül marad.

Továbbra is kérem a forrást, ami alapján te ennyire meg vagy győződve arról, hogy nem lehet egy buli időtartamára (kb 4-12 óra) felügyelet nélkül hagyni egy 14 évest.

Mivel mindent szabad ami törvénybe nem ütközik, így én nem tudok több forrást nyújtani neked.

2024. jan. 3. 13:40
 22/24 A kérdező kommentje:
Ennyire unatkoztok?
2024. jan. 4. 00:07
 23/24 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy teleszemeteltük a kérdésedet kedves kérdező, de már amúgy is idejétmúlt!
2024. jan. 4. 00:26
 24/24 A kérdező kommentje:
Csak nyugodtan
2024. jan. 4. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!