Csörög a lánc honlap kéne menni nyaralni horvátba elmerjek induni vele?
Hát hallod szerinted innen bárki meg fogja tudni mondani hogy mikor fog elszakadni? Igen, lehet kibír több ezret még, de az is lehet hogy 300km múlva gatya, akkor pedig tönkre is vágja a motort.
Vagy hogyha azt mondjuk hogy nyugodtan menj, de mégis baj lesz akkor rajtunk fogod számonkérni? Vagy hogy gondoltad ezt a kérdést?
Egyébként ÉN biztos nem indulnék el vele.
BMW E60 530i 2006
És akkor te mit csinálnál helyembe? Buknál 600 ezret amit befizettél a szállásra?
Mondjuk elkezdenék körbetelefonálni szervízekhez hogy ki tudja sos-be elvállalni? Vagy csak ez az egy szerelő létezik??
Biztos hogy ku rva drága lesz, de vagy ez, vagy nem mész nyaralni. Vagy béreltek autót, ami megintcsak rohadt drága.
Hát sz*r ügy, ez kétségtelen.
Abba már bele sem megyek, hogy eleve megelőzés jelleggel (Ha már az újabb, N-es motorkód van benne) ki szokták cserélni bizonyos időközönként a vezérlést. Az M54-nél kevésbé volt ez probléma.
Csöröghet már egy ideje az tuti..
Nem foglalkoztatott inkább az a baj!
Nem indulnék el.
Holnapig senki nem fogja elvállalni. Eleve az sem garantált, hogy minden alaktrész, az utolsó tömítésig ott van a polcon egy nem márkaszervizben. Nekem kommerszebb autóm van. Áprilisban bevittem, mert nyikorog, kopog a fék. Garanciális autó, tehát márkaszervizben voltam. Szeptemberre(!) adtak időpontot egy fékre!
Mennyire csörög? Ha csak indításkor csörren be, az még nem vészes. Ha menet közben alacsony fordulaton is megszólal, az mér kétesebb. Ha nem nagyon durva a csörgés, én kímélő üzemmódban kockáztatnék. 17 éves autó. Nem tudom mennyi hozzá egy komplett bontott motor. Legrosszabb esetre készülve, ha 1,2 millióból megáll, még mindig van esély, hogy jobban jársz, mint biztosan bukni a 600-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!