Csörög a lánc honlap kéne menni nyaralni horvátba elmerjek induni vele?
Figyelt kérdés
azt mondta szerelő ő nem menne vele mert elszakadhat de nem tudja megcsinálni holnapig és nyaralás meg ki van fizetve 10 napra holnap éjjel indulnánk , most neten azt talátam hogy még lehet kibir több tiz ezret is én meg csak pár ezer km mennék vele2023. júl. 19. 14:57
31/38 anonim válasza:
30 ebben igazad van, de ha már ettől átugorhat, akkor nagyon be sem kéne indítani. Sőt... tilos.
32/38 anonim válasza:
Hát ha menet közben szakad akkor azért még angyobb bukó lesz a dolog, nyaralás is úszik meg mellé hozathatod haza a kocsit, ha szeretsz kockáztatni menj, ha nem akkor inkább bérelj kocsit.
33/38 A kérdező kommentje:
Este indulunk úgy döntöttem bevállalom a saját kocsimmal, beszéltem más szerelővel is azt mondta , hogy ő is óvaint tőle mint szerelő a felelősség miatt de mivel csak most kezdte el és indításkor csak így valószínűleg kibírja ha nem nyomom neki. Nyilván óvatosan fogok így vele menni, meg nem megyünk el nagyobb túrákra kocsival helyben, csak az oda-vissza utat bírja ki aztán viszem szerelőhöz egyből.
2023. júl. 20. 14:31
34/38 krwkco válasza:
"beszéltem más szerelővel is"
Arról mondott valamit, hogy szerinte láncmegnyúlás (voltaképpen kopás) vagy láncfeszítő hiba?
35/38 A kérdező kommentje:
Nem , azt mondta nem akar tippelgetni anélkül, hogy látná de mindegy is én bevállalom általában szerencsés típus vagyok szóval ezzel se lesz baj de majd ha visszaértünk akkor leírom itt hogy rendben volt e az út, bízom benne
2023. júl. 20. 14:53
36/38 anonim válasza:
Majd azert dobj infot. Valoszinuleg kibirja, sok szerencset. Meg jo nyaralast.
37/38 anonim válasza:
Reméljük kibírja. Jó pihenést!
38/38 A kérdező kommentje:
Mar a tengerparton vagyunk leérni sikerült vele gond nélkül , köszönöm a jó kivánságokat!
2023. júl. 21. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!