Elmerjek menni fogorvoshoz vagy sem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagyon erős dohányos vagyok és a cigitől sárgák illetve gusztustalan feketék lettek a fogaim.kb 1 hónapja nagyon fáj az egyik fogom valószínűleg lyukas és borzasztóan fáj így minden nap eszem a fájdalom csillapítót hogy ne kelljen elmenni fogorvoshoz mert annyia szégyellem hogy így néznek ki fiatal létemre.Szerintetek mit gondolna a fogorvos?2022. dec. 20. 19:32
1/15 anonim válasza:
Semmit nem fog gondolni. Látott már olyat. Én is sokáig halogattam a fogászatot mire rá szántam magam, több alkalom kellett mire nagyjából rendet tudott rakni a számban. Az egyetlen megjegyzése annyi volt, hogy ha korábban mentem volna, többet meg tud menteni. Ebben pedig teljesen igaza volt.
2/15 anonim válasza:
És ha nem mész el, akkor szerinted magától elmúlik a lyuk? Tök mindegy, mit gondol a fogorvos, a munkája a fogtömés, nem az ítélkezés.
3/15 anonim válasza:
Nyakunkon a karácsony, a következő pár hétben a szokásosnál is nehezebb lesz bejutni szakorvoshoz. Ha naponta kell szedned a gyógyszert, nagy lehet a baj. Semmi értelme halogatni, menj, amilyen hamar csak tudsz. Mert nem gusztustalan fekete fogaid lesznek, hanem semmilyenek.
4/15 anonim válasza:
Fogászati asszisztens vagyok elmondom neked,hogy magasról sz@runk a fogaidra. Mármin arra ahogy kinéz annyit láttunk már tényleg nem érdekel. Rendbe hozzuk és kész. Nem itélkezünk nem beszélünk ki senkit ne félj csak te hiszed azt,hogy érdekli az ott dolgozókat.( Jó értelemben mondom azt,hogy nem érdekli az ott dolgozókat ne értsd félre)
5/15 anonim válasza:
Nekem fogfájás fogorvosi kezelés nélkül nem múlt el, szóval mindegy, hogy mit gondol, mert ugyanazt gondolta volna két hete és ugyanazt gondolná két hét múlva is. Az a te érdeked, hogy mihamarabb ellásson. Holnap kérj időpontot!
6/15 anonim válasza:
Ne menj el. Majd odajutsz amikor visznek! A gyogyszergyártok imádják az ilyeneket. Most eszed a sok fájdalomcsillapitot, amikor meg visznek, jöhet a sok antibiotikum, esetleg infuzio, gyogyszerek a szivizom gyulladásra stb.
8/15 anonim válasza:
Miért az nem szégyelled, hogy a barátaid, családod, stb látja a fogaidat? Az jóval “cikibb” mint egy szakember, aki ráadásul még segíteni is fog a problémádon. Plusz hosszú távon a fájdalomcsillapító komoly gyomor gondokat okozhat.
9/15 anonim válasza:
Fogorvosom mindig mondta nem a lyukas fog a szégyen hanem az ha nem tömetjük be
10/15 anonim válasza:
látott már rosszabbat, gondolj a nyuggerek fogaikra is...
csak egy vagyont kell vinned magaddal...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!