Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Hogyan tervezitek eltölteni a...

Hogyan tervezitek eltölteni a szilvesztert?

Figyelt kérdés

2023. dec. 22. 22:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szüleimmel nézünk valami humorosként felcímkézett válogatást, valószínűleg Watts lesz az, ami még jó is. Aztán ők mennek aludni, én meg sorozatot nézek, koccintok egyet a képernyővel, vagy valami, majd 2 magasságában tervezek lefeküdni. Nem valami eseménydús, tudom.
2023. dec. 23. 12:13
 12/18 A kérdező kommentje:
Akkor kb neked olyan mint nekem. :)
2023. dec. 23. 12:31
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Férjemmel éjfélig filmeket nézünk, friss pogit sütünk és azt esszük, hozzá kólát, hogy fent tudjunk maradni. Éjfélkor koccintás (kölyökpezsgővel), aztán alszunk egy jót.
2023. dec. 23. 14:50
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
Feleségemmel és kislányunkkal filmezünk, társasozunk,stb....kora este egy kis tűzijáték, koccintás.
2023. dec. 23. 16:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Hatalmas kirándulás, hogy tuti átaludjam ezt a felhajtást.
2023. dec. 25. 22:54
 16/18 anonim válasza:
Mennék a kocsival, csak félek h a petárdákat alám dobják. Vagy pont nekem repül a tűzijáték.
2023. dec. 25. 23:13
 17/18 anonim ***** válasza:
30%
Bebaszva, hányva.
2023. dec. 25. 23:44
 18/18 anonim ***** válasza:
58%
Barátnőmékhez utazunk fel Pestre, nála vagy csak 4en leszünk, vagy még jön egy-két közeli barát, az utóbbi még eldől. Nem lesz nagy buli, a mai mércével nézve inkább csak laza kis összejövetel. Gondolom beszélgetünk stb. Szerintem alkoholt is csak én fogok inni,valamennyit, barátnőmék antialkoholisták, és igaz, hogy csak 1-je délután/este ülünk kocsiba leghamarabb, de szerintem férjem se nagyon fog inni, ahogy ismerem. Undormány egy évem volt, én úgy érzem,, erre iszom'',,, bánatomban'', méga mindenki kb max kólával is koccint velem.
2023. dec. 27. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!