Más is rosszul van a Szilvesztertől?
"egyik barátnőm házibuliba megy olyanokhoz akiket nem ismerek"
Máskor ez ne tartson vissza. Majd megismered őket. :)
Kiderült h megcsalt-e a barátod?
Mert ez a duma amit előadott, felettébb gyanús..
Hasonló cipőben járunk, ha nem is teljesen ugyanabban... Nem ismerem az egész várost, nem vagyok egy rettenetesen extrovertált személyiség, vannak barátaim, viszont ők vagy otthon töltik ezt az éjszakát, vagy valaki másnál. Úgyhogy én alapvetően a családommal töltöttem, de "másnap" találkoztam a barátaimmal is, szóval kerek a világ.
Jövőre azért lehet, hogy meghívom magamhoz a barátaimat, úgyis annyira sok étel van még a mai nap is, hogy ebbe fulladunk bele, vízkeresztre meg majd jön úgyis a következő adag...
Szerintem, ha nincs barátokkal buli, akkor töltsd a családoddal! Ha azok sincsenek, akkor valami nagyon közeli baráttal. Más nem, ha minden kötél szakad menj egyedül bulizni, vagy valamilyen rendezvényre, ahol keverheted a kellemest a hasznossal, és tudsz ismerkedni, barátkozni is! Vannak többnyire egyetemes ünnepek, amelyeket magánéleti állapottól függetlenül megtartanak az emberek (pl.: húsvét, karácsony, szilveszter, újév, pünkösd, születésnap, névnap, halottak napja, mindenszentek stb.), de tény, hogy vannak olyan ünnepek is, amelyeknek nincs túl sok értelme, ha nem az ünnephez "megfelelő" a magánéleti státuszod (pl.: Valentin-nap, anyák napja, apák napja, gyereknap stb.).
Egyébként pedig új év, új lehetőségek! Legyen az (a) a fogadalmad az új esztendőre, hogy elmélyíted a kapcsolataidat a barátaiddal, illetve új barátságokat, emberi kapcsolatokat is kiépítesz!
Mindenesetre boldog és sikerekben, szerencsében, egészségben, minden jóban gazdag új évet kívánok mindenkinek! :-) BÚÉK! 2023
Az Ókovácstól?
Igen, lúdbőrzik a hátam tőle 🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!