Más is rosszul van a Szilvesztertől?
Most kivételesen én sem repesek az örömtől.
Akivel alakulgatna magasabb szintű, mélyebb barátság (férfi ismerős,) vele én nem tartok az éjszakai zenei életbe, nehogy testi kapcsolatot akarjon megint velem.
Nem ezt az ismerőst érzem "igazi"-nak. Nem mindig őszinte velem. Önmagában bizonytalan, fél mindentől, ami a hétköznapi élettel együtt jár. Döbbenetes számomra, milyen fura világképet hordoz magában.
IGAZ(!) barátnőm azóta nincs, amióta édesanyám meghalt. Minden bizonytalanná, talajtalanná vált akkor.
Sajnos a hölgytársak egy része bizonyos értelemben ridegen, lekezelően bánik velem. (Hűvösséget, visszafogottságot szoktam kisugározni.)
Az elmúlt 3 és fél évben javarészt hivatali jellegű érintkezéseim voltak másokkal. Bizonyos tekintetben az idősgondozás teszi ki még mindig a mindennapjaimat.
Kifejezetten hangsúlyos szempont utólag is a COVID járvány. Átalakította a társadalmi kapcsolatokat, megbomlott egyfajta folytonosság.
Apácának készültem volna eredetileg. (10 évesen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!