Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ki milyen szilveszteri italt...

Ki milyen szilveszteri italt ajánlana? Milyen finomságokat készítsek?

Figyelt kérdés
4-en leszünk lányok, és 2 fiú. Gondoltam valami játékra is. Milyen társas lehetne jó?
2021. nov. 15. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Krampampuli

[link]

2021. nov. 15. 11:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha elég sokat szeretnétek inni, akkor vannak nagyon jó ivós játékok:

Kings Cup pl, de interneten rengeteget találsz.

Ha inkább finomságokat szeretnétek, én ajánlom, hogy próbáljátok ki a koktélokat. Vannak könyvek/füzetek, amikben le van írva rengeteg elkészítése, de legyetek kreatívak, készítsetek újakat, adjatok nekik nevet.

Ebben az esetben érdemes olyan társasokat keresni, amik közben jól el lehet dikurálni.Amiket ajánlani tudok, és személyes kedvenceim:

7 csoda, Alhambra, Catan, Carcassone, Avalon

Étel terén kisebb süteményeket, rágcsákat ajánlom (nálunk ezek váltak be). Kipróbálhatjátok a vodkás gumimacit, vagy más egyéb alkoholos finomságokat.

2021. nov. 15. 12:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Játsszatok Amerikából jöttünk-öt! Ketten kitaláltok egy foglalkozást, aztán azt mondjátok: "Amerikából jöttünk, mesterségünk címere", és mondjátok a kezdőbetűt. Aztán elmutogatjátok a foglalkozást.

Garantált a móka és a kacagás!

2021. nov. 15. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Tubi 60
2021. nov. 16. 03:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Készíts jamaikai rumból grogot.
2021. nov. 28. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Én olyan salátatálat készítek, amin óra van és hamarosan éjfélt mutat. Innen az ötlet:

[link]

2021. dec. 14. 11:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Dejó
2021. dec. 14. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!