Szilveszterkor ‘szabad’ gáz-riasztó pisztollyal durrogtatni?
Figyelt kérdés
Magánterületen, levegőbe.2021. okt. 21. 07:19
3/19 anonim válasza:
Két téves válasz is van. Közterületen viselési engedély birtokában, magánterületen a tulajdonos engedélyével szabad. A biztonsági előírásokat mindig figyelembe kell venni.
Jogszabály NEM tiltja.
4/19 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy neked ez még növeli a hangulatot? Esetleg vagányak gondolod?
Szerintem ezt a durrogtatást a tízes évek elején le kellene vedleni. Mint a tűzijáték, fellövik, durran, fénylik oszt csá, a sok 30-70 éves ember meg bambul el az égre, mint egy fogyatékos birka...
Szilveszterkor én vagy dolgozom, vagy a csajommal vagyok, kerülve az ehhez hasonló előemberi szórakozási módszereket.
5/19 anonim válasza:
Látom első kettő 100%-on áll, pedig valóban nem tiltott, mint ahogyan a 3.-ban írtam.
6/19 anonim válasza:
Inkább pet palackba alufólia, mosószóda, meg forróvíz...
7/19 anonim válasza:
Nátronszóda, bocsi, vagy nátronlúg másnéven..
8/19 anonim válasza:
Ha találsz még valahol "visszaválthatós" petpalackot ami vastagfalú, na az a legjobb!
10/19 anonim válasza:
Szabad. Miért ne lehetne? Semmi nem tiltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!