Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Hol szilveszterezel idén?...

Hol szilveszterezel idén? Hová érdemes elmenni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Otthon
2021. nov. 14. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Buliba
2021. nov. 15. 09:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Megyek bulizni ha Orbán megengedi.
2021. nov. 18. 14:26
 4/6 anonim válasza:
Eddig úgy néz ki, hogy házibuli.
2021. nov. 19. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
29%

Világjárvány idején nem bulizgatni kéne de sebaj tavaly is leállítottak rengeteget a rendőrök.

Tudjátok mit nem értek?

Hogy az emberek miért nem képesek látni az örömét ha végre van 1-2 napjuk szilveszterkor, hogy nyugodtan otthonlegyenek megvacsorázzanak és nézzék a műsorokat.

Higgyétek el hatalmas varázsa van annak is ha este ledőlsz és hajnalig megy a tv

2021. nov. 20. 17:29
 6/6 anonim válasza:
100%

Én meg azt nem értem, hogy miért baj az, hogy ha egy fiatal szilveszterkor a barátaival meg a párjával, akikkel amúgy is sülve főve együtt van szeretne szilveszterezni?

Én azért fogok házibuliba menni, mert mi szervezzük, szűk körűen, nyilvánvalóan tekintettel a jelenlegi helyzetre. Azzal a maximum 10-15 emberrel leszek, akikkel így is úgy is találkoznék, barátnőim, párom, és nekik a párjaik, közös közeli haverjaink. És nyilván senkit nem fogunk kinézni, ha azt mondja, hogy ilyen helyzetben nem jön, mert otthon van olyan, aki kiemelten veszélyeztett. Szerencsére az én családomban nincs ilyen.

És tulajdonképpen volt olyan, hogy influenzát vagy tavaly még covidot is elkaptuk egymástól. Senki nem hibáztatott senkit. Tisztában vagyunk, hogy ez ezzel jár. Nem mentünk közösségbe, nem terjesztettük, meggyógyultunk. De mint egy családban, nálunk is általában ha ilyen vírusos nyavalya van, valahogy mindenki elkapja, kibetegeskedjük magunkat, meggyógyulunk, kész.

2021. nov. 20. 18:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!