Maradtatok már egyedül szilveszter napján este, a lakásotokban?
Figyelt kérdés
Én maradtam és rossz érzés volt. Akkor aznap este nem tudtam másik társasághoz csatlakozni, ők se mentek bulizni, inkább otthon maradtak a családjukkal.2021. szept. 13. 08:09
A kérdező szavazást indított:
Igen, maradtam, nekem is rossz érzés volt
Igen, de attól még jól éreztem magam egyedül is
Mindig tudok kivel bulizni, parti arc vagyok
62 szavazat
1/8 anonim válasza:
Buta ünnep a szilveszter, lerészegednek csak mert lejár a naptár. Valójában az ég világon semmi nem történik olyankor. Ha legközelebb egyedül maradnál, csinálj magadnak szendvicseket, vegyél egy üveg pezsgőt, nézz vicces filmeket, meg a tűzijátékokat az ablakból. Vagy menj ki egy utcai fesztiválra, ha idén már lehet olyat rendezni, ott nem leszel egyedül.
2/8 anonim válasza:
Persze. Mondjuk nagyon nem viselt meg, nem szoktam különösebben ünnepelni a szilvesztert.
3/8 anonim válasza:
Nem ünneplem a szilvesztert, az éjfélt se szoktam megvárni. Kihasználom a szabadságot, és pihenek.
4/8 anonim válasza:
Persze hogy volt, jót aludtam.
5/8 anonim válasza:
Mindig egyedül vagyok, már évek óta, ugyanolyan nap, mint a többi, átalszom.
6/8 anonim válasza:
Most az idén éjfélkor (vagy csak 11?) ért véget a szolgálatom.
Szerencsére home office.
Készítettem virslit, megettem, aztán megkönnyebbülten lefeküdtem aludni.
Szomorú tény hogy jobb volt, mint amikor a "barátaimmal mulattam" ... :/
7/8 anonim válasza:
Igen, aludtam. Sokan nem szilvesztereznek.
8/8 anonim válasza:
Idén is itthon leszek. Dolgozni fogok. Bevállaltam az ügyeletet, háromszoros bérért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!