Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy idén nem lehet tűzijátékozni?

Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 20:03
1 2 3 4 5
 21/46 anonim válasza:
73%
Akkor én a maganteruletemen egész évben hasznalhatom a 2-es osztályú pirotechnikai eszközöket?
2020. dec. 17. 20:14
 22/46 anonim ***** válasza:
73%
Magánterületen egész évben használhatsz 1-2-es osztályú termékeket. Egész évben meg is veheted szakboltokban.
2020. dec. 17. 20:20
 23/46 anonim válasza:
73%
Ennek nagyon örülök, mi eddig mindig csak a szilveszterre korlatoztuk a tűzijátékot, nem melyultem el a témában. Köszönöm a választ.
2020. dec. 17. 20:40
 24/46 anonim válasza:
53%
Szerintem ennek az évnek ezzel a világjárvánnyal teletűzdelve nem úgy kellene,hogy vége legyen,hogy mindeki önfeledten örömújjongva dúrrogtasson.Szvsz.
2020. dec. 18. 11:00
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

Én emiatt örülök:

[link]

2020. dec. 18. 15:40
 26/46 anonim ***** válasza:
54%
Hosszú távon én nem engedélyezném ezek használatát, csak pyrotechnikai szakembereknek. A kutyámat nem érdekli, a természetben élő állatokat nem tudjuk megóvni, a természetkárosításért egy tűzijátékozót sem vonnak felelősségre, és alkoholos befolyásoltság alatt könnyen tüzet okozhat, és olyanokat tehet földönfutóvá, akiknek semmi közük a tűzijátékhoz. Másképp is lehet szórakozni.
2020. dec. 18. 15:46
 27/46 anonim ***** válasza:
73%

Emlékszem 2 éve szilveszterkor valaki felrobbantott az ablakunk alatt egy petárdát, a részeg haverom ezen bepöccent és rohant ki kezében egy bakanccsal, hogy jól megverje. A petárdázós részeg üvöltözött, a szomszéd ezt hallva kijött a házból szintúgy részegen és neki szaladt a petárdázósnak. A végén az egész utca kint volt, a részegek verekedtek, üvöltöztek, dobálták egymás alá a petárdát, a józanok rendőrt hívtak. Végül a balhét rendőrök akasztották meg füstbombát és könnygázt bevetve :D

Hatalmas élmény volt, asszem a híradóba is bekerült az eset említés szintjén😂

2020. dec. 18. 17:18
 28/46 anonim válasza:
48%
😂😂
2020. dec. 18. 20:35
 29/46 anonim válasza:
48%

Az volt a pirotechnikai csata

😂😂

2020. dec. 18. 20:36
 30/46 anonim ***** válasza:
70%
Vajon azok miért kapnak lepontozást, akik örülnek, hogy nem lesz tűzijátékozás idén? az a kérdés, mi a véleményetek, de az ellenkező véleményt lepontozzátok? Ez így rohadtul nem korrekt. Nálunk is félnek a kutyák, benn a lakásban is. Idős nagymamámat a háborúra emlékezteti (ezek az ő szavai, nem én találtam ki).
2020. dec. 19. 12:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!