Hol érdemes Magyarországon tűzijátékot vásárolni?
Figyelt kérdés
Konténernél terveztem, de az ugye idén nem lesz. Ezért maradt az üzlet, vagy webshop. Ti honnan szoktátok beszerezni?2020. dec. 12. 21:18
2/6 anonim válasza:
Webshop vagy üzlet, mindkettő alkalmas rá.
Ha van közeledben ilyen üzlet akkor egyszerűbb megvenni onnan, ha nincs akkor webshop.
4/6 anonim válasza:
Sosem értettem miért jó valami ami hangis és durran aztán világít :D az ilyen emberek akik ezt élik amúgy valami kibszott ősemberek vagy miért jó ez? :D ne gyertek azzal hogy szép mert a tigris is szép aztán mégiscsak elég ha a natgeon látjuk :D
5/6 anonim válasza:
Mert ez engem nem zavar abban a pár órában,főleg ha én csinálom,plusz kevesebb időm marad inni,,ellenben pl a Balaton sound az meg azért zavar mert több napos,nem lehet aludni,és nem én csinálom...
Na kb ilyenek miatt..
6/6 anonim válasza:
Remélem jövő nyáron betiltják a Balaton látogatását.
Még a végén szeptemberre megint berobban valami vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!