Tényleg nem lehet "legálisan" tüzijátékot vásárolni? Mármint sokszor olvasom hogy bevan tiltva, közben éjfélkor afganisztánban érzem magam.. Hogy van ez?
Nem lehet venni petárdát legálisan, mert leviszi a kezedet ha balf@sz vagy.
De a többi cuccokat lehet simán megvenni. Kivéve 2020ban hiszen most vírus miatt nem lehet
A petárda egész évben tiltott. A tűzijátékok egyes kategóriáit lehet vásárolni év végén és használni december 31-én 18 órától január 1-jén 6 óráig (idén még azt sem).
De a magyar prolit ez nem zavarja meg. Ugyanúgy vásárolja a petárdát szlovákba' meg ukránba', a szilveszterkor fel nem használt tűzijáték-telepet pedig b***ik visszavinni az árushoz, ellövi Pintyőke szülinapján, mer' ő a f***a gyerek, különösen 2-3 jéger meg ugyanennyi sör után.
Én Észak Macedóniából rendeltem.
Holnap fogják kiszállítani.
Lesz nagy robbanás szilveszterkor 😁😁
#7 Ráadásul üzletekben ugyanúgy árulják őket.
Mindig röhögöm amikor bolond kutyás ismerőseim ugrálnak örömükben, hogy idén csend lesz.
Majd koppannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!