"Legálisan" milyen megbízható oldalakon lehet rendelni tüzijátékot?
Én rendszeresen rendelek külföldről házhozszállítással úgy hogy a kiszállításkor fizetek. A magyar webshopok és konténerek amit árulnak színben, effektekben, minőségben, választékban gyenge utánzata csak egy cseh, szlovák, lengyel tűzijátéknak. Akik a szlovák határnál laknak mind inkább kimennek és ott veszik meg. Nézz csak meg egy ekopirós színes bengálitüzet, színes csillagszorót, 45 milis telepet, XXXl 170 cm hosszú rakétát, színes vulkánt, különleges rakétákat és telepeket. Sehol sincs hasonló sem magyarországon. A karosszékből megrendeled és amikor kihozzák akkor kell a szállítónak fizetni. A lábad nem kell kitenned hogy utalgass.
A leskovics kis falvakba szállítani nem akar. Eljátszotta hogy a rendelésnél le volt fixálva hogy kihozza. Erre a rendelés napján odaszól hogy a városba kell érte bemenni a konténerhez. A másik magyar cég visszadobja a weboldalon a számlát aztán megint lehet bemenni egy privát számlára utalni. Nagyon sok nem is szállít hanem megszabott időpontban egy átvevőhelyen lehet átvenni a terméket. Van amelyik szállít 3.000 forintért az ekopiro lehozta a csomagot. Itthoni meg 15-20 ezerért akarja a hazai webshop meg vásárlási limitek. Több helyről rendeltem már tűzijátékot külföldről. Hát én köszönöm a magyarból nem kérek!
Nem tudok egy esetről sem hogy a szállításnál gond lett volna. Ha nem működne a dolog nem rendelne ennyi ember! Valaki egy évben többször is! Én amiket vettem rakétákat és telepeket az mind F3. Vettem 1 és 5 grammos petárdát. És 100db os kanócost is a 21+ kategóriában 0,4g hatóanyaggal.
Én olyanokat szórakozom az erdőnél a petárdákkal hogy azt nem lehet elmondani. A 170 cm hosszú rakéták és a 45mm telep bóvli légypiszok hozzá képest amit itthon kapni F2 kategóriában. Kisebb tűzijátékoknál is mint a színes bengálitüzek, csillagszoró, vulkánok is hatalmas a minőségbeli eltérés. Ha lenne is pénzbüntetés belőle kisebb veszteség mintha erről az élményről le maradtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!