Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ekopiro.hu-ról szeretnék...

Ekopiro.hu-ról szeretnék rendelni tűzijátékokat, biztonságos?

Figyelt kérdés
Sohasem rendeltem online tűzijátékokat ezért még nem vagyok benne jártas. Viszont aki rendelt már erről az oldalról, az megoszthatná velem a tapasztalatokat. Illetve hogy ha egy kis petárdát is választanék a csomagba, mekkora szívás lenne ha valami oknál fogva lebuknák? Természetesen ez magánterületen zajlana.

2020. dec. 13. 08:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
2020. dec. 16. 20:53
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Magán területen egész évben használható az 1-es és 2-es kategória.
2020. dec. 16. 21:25
 13/22 anonim ***** válasza:
76%

#10 tudsz nekem egy embert mondani akit azért büntettek meg mert pirotechnikai eszközt tilos futár céggel szállítani? Mert ha valaki kap egy büntetést arról van egy papír hogy milyen jogcímen kapta. Én egy ilyen esetről sem tudok hogy vevőt ilyenért büntettek! Lehet dobálózni a joggal de ha soha nem történt ilyen eset akkor miről beszélünk. Ez nem a vevő felelőssége a feladóé és a szállítóé! Mellesleg honnan tudod hogy az a futár szállíthat e olyat aki hozza?

Beni pyro meg Pyro Mágus ez a baj hogy 12 éves fejjel olyas valakiket hiteles forrásnak tekintetek akiket pirotechnikai cégek szponzorálnak. Egyikük maga is pirotechnikus és saját webshopot tervez! És tele vannak ilyen ismerősökkel. Nem esik le hogy ez futár duma egy nagyon jó marketing amivel lehet dobálózni? Azt persze nem reklámozzák hogy amiket ők ajánlanak webshopokat ott előre kell utalni! Meg hogy nincs ilyen szelekció és törvény hogy Kiss Béla webshopjából Szlovákiában megveheted. Nagy Bálint webshopjából meg a Cseországban illegális ugyan azt megvenned! Ez diszkrimináció is lenne az unióban!

Pyrobox.sk Szlovákia ott is tilos futárral küldeni. Tehát ott akkor saját országában megszegi a törvényt! Dirr Durr aki vadriasztóként árul petárdát? Látszik az írásotokon hogy ettől a két Youtubeos figurától szeditek az infót! Beni pyrot be akarják perelni hogy lejáratja a céget hamis információkkal. A „gyerek” meg azt hiszi hogy egy ilyen nagy cég nem követi mit terjesztenek róla? Ilyen dumát nyom le nagy arccal hogy keressék fel az ügyvédjét a Piro Mágust? Amikor normálisan figyelmeztetik hogy nézzen utána hogy miket terjeszt? A bombashopnál számlázási ügy volt. Ők mondták el hogy nem büntettek meg senkit a vevők közül! Ott pedig meg tehették volna. Induljunk ki megtörtént esetekből, és ne dobálózzunk meg nem történt jogi esetekkel! Arról sem beszélnek hogy a nagy Magyar pirotechnikai cégeknél előre utalás van amiket ők reklámoznak! És igen is hogy érdekük egy olyan cég lejáratása, tönkretétele, aminél akkor fizetsz amikor lehozzák a csomagot a házadhoz, van minőségi választék!

2020. dec. 17. 01:02
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
#10 megnéztem a kedvedért a számlát valóban Cseh. A lényeg hogy egy létező nagy az adott országban bejegyzett cég és így megbízható! Az ottani törvényeknek megfelel ha nem így lenne nem működhetne! A számlán rajta van hogy Eko Piro amit emailen küldtek. És szépen van rajta minden részletezve! Nálam a csomagon amit kaptam egy céges név volt mint feladó és nem ekopiró! A felett kisbetűvel valóban ott volt hogy Eko Piro de nem mint feladó! Többször rendeltem tőlük, mindig rendben megjött Magyarországra! Olyasmiket rendeltem ami nálunk legális! A számla már akkor a kezemben volt mielőtt lejött a csomag! Maga a rendelés LEGÁLIS, és amit rendeltem az is mindig LEGÁLIS volt. Nincs mitől félnem és ennyi. Nem tudok olyan jogi esetről sem hogy valaki legális terméket rendelt és megbüntették!
2020. dec. 17. 01:33
 15/22 anonim válasza:
Akkor merjek róla rendelni legálisdolgot nem lesz baj?
2020. dec. 19. 17:53
 16/22 anonim ***** válasza:
29%
#15 Nem éri meg kockáztatni. Romániában lefoglaltak több tonna csomagot, mert mindet ugyanúgy csomagolják be....Vedd meg inkább boltban, még olcsóbb is!
2020. dec. 19. 20:53
 17/22 anonim ***** válasza:
81%
Ha legális ami rendelve van nem tudnak semmit sem csinálni a hatóságok! Amikor kihozzák akkor kell fizetni nincsen vesztenivalótok. Már december 20 van szinte már mindent felvásároltak onnan. Én idén vettem rendben megjött a csomagom. Volt benne F3 és petárda is. Decemberben aki rendel a csomagra nagyon sokat kell várni még feladják. A nagyobb összegű rendeléseket veszik előbbre. Túl sokan rendelnek tőlük és nem győzték már tavaly sem.
2020. dec. 20. 23:50
 18/22 anonim ***** válasza:
50%

Csehektől és lengyelektől én sok tűzijátékot és petárdát szoktam rendelni. Magyarországon élek egyszer sem volt gond belőle. Idén 6 doboz 100db/csomag CE-P2 0,5g Flash / BKS 15 eurós Fünke piratot vettem a pyromarket.pl ről, +1 doboz Fünke reibrettet hozzá ami olyan mit a gyufásdoboz oldala. Jobb mint a mint a P1 Special pirat. A schengeni övezetben mennek jönnek a csomagok, nem nézi őket senki.

Ezt kapd ki:

https://www.youtube.com/watch?v=BmGn39EKViE

https://www.youtube.com/watch?v=Rf7QWGyit8o

https://www.youtube.com/watch?v=PLIasiOAP9I

2020. dec. 23. 00:26
 19/22 anonim ***** válasza:
68%
Ma jött meg a második csomagom az ekopirórtol Magyarországra. A feladó kapcsán különböző nevek vannak. Ha régen úgy is adták fel mint ekopiro ma már teljesen diszkrét a csomag. Sehol semmi piro vagy ekopiro felírat nincs rajta! Ahol amúgy ami nem ekopiro hanem bármely más cég és előre kell fizetni írtok neki hogy diszkréten szeretnéd hogy feladják a csomagot, ne legyen a csomagon semmi piróra utaló jel és megcsinálja bármelyik pirotechnikai cég!
2020. dec. 23. 16:33
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan tójjátok neki,rátok várok majd,nagy a csend,de ha kezditek akkor rásegítek ezerrel !

Gyerünk..

2020. dec. 28. 19:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!