Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Milyen lenne a szilveszter ha...

Milyen lenne a szilveszter ha kijárási tilalom lenne?

Figyelt kérdés

2020. nov. 14. 06:04
 1/7 anonim válasza:
100%
Majd meglátod.
2020. nov. 14. 07:27
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Házibulizós.
2020. nov. 14. 08:28
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Mindenki az ablakban üvöltözne,trombitálna.
2020. nov. 14. 12:29
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
A házibulik igen népszerűek lennének, valamint azért szerintem elég sokan megszegnék a tilalmat. Esetleg a vendégházak, kisebb szállodák talán már fogadhatnak majd vendégeket, így azok is megtelnének.
2020. nov. 14. 12:47
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Nekem fel sem tűnne
2020. nov. 14. 16:04
 6/7 Élet Mindenekelőtt válasza:
68%
A dec.31. is csak egy nap a 365 nap közül. Csak hát az emberek ruházták fel olyan tulajdonságokkal, aminek kapcsán azt gondolták, hogy a szilveszteri bulit nem lehet kihagyni. De bizony van olyan időszak, állapot, mondjuk naponta százan halnak meg jelenleg, amikor nem ez a legfontosabb kérdés, hanem hogy miképpen tudunk egészségesek, netán életben maradni!
2020. nov. 16. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:

#3-as, nem mindenki.

Mi pl kimegyünk az udvarra. :)

Kislányom szülinapja akkor van, de este már csak kettesben leszünk párommal, lányom megy át az apjához.

De valószínűleg párom volt kollegái, barátok jönnek, szóval nálunk buli lesz, innentől meg hidegen hagy mi lesz az utcákon. Utcán amúgy se buliztam soha, nem 35+ kezdem el. :)

Wellnessbe akartunk menni, legalább két ünnep között, de ez sanszos, hogy ugrik.

2020. dec. 3. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!