Hol találhatók szilveszteri bulit/házibulit? Ahol 18 alatt be lehet menni barátnőmmel kerestünk de semmit nem találtunk én vagyok 16L
Figyelt kérdés
2020. szept. 22. 12:46
1/12 anonim válasza:
Hát a házibuli azért házi, mert a baráti körnek szervezik. Senki nem fogja vállalni, hogy beenged két vadidegen kiskorút.
2/12 anonim válasza:
Jól mondja az első, a szilveszteri házibulik többsége eléggé zárt körű, sok helyen még a meghívott sem nagyon vihet magával ismerőst/barátot (vagy nem nézik jó szemmel).
Próbálj ismerkedni, vagy keress olyan helyeket, ahol rendeznek majd nyilvános bulikat.
3/12 A kérdező kommentje:
Jó de vannak olyan bulik ahol 18 alatt lehet menni?
Nem azt kérdeztem hogy ki vállalna mert nem vagyok már kis gyerek akit vállalni kell ha nem tudsz rendes választ adni akkor ell lehet menni csá!
2020. szept. 22. 15:43
4/12 anonim válasza:
Kicsit javíts a stílusodon, akkor lesznek barátaid, és hátha lesz köztük, aki bulit szervez. Csá.
5/12 anonim válasza:
Szórakozóhelyre gyerekeket nem engednek be.
Ha lesznek barátaid, lesz házibuli is.
6/12 anonim válasza:
Nem vagy gyerek? Akkor helyesen írni és szépen beszélni miért nem tudsz?
7/12 anonim válasza:
Epstein szigetén voltak ilyen bulik, de a koronavírus miatt az is zárva. Be kell érned a matekházit írós iskola után összeülős bulikkal sajnos.
8/12 anonim válasza:
Először is mi a lószőrért akarsz te szeptemberben szilveszteri házibulit "találni"? Másodszor pedig, ha itt valaki bemond egy címet, hogy na ide gyere, akkor te odamész? Darwin díjat érdemelsz. :D
9/12 anonim válasza:
Nincs tobb baratotok, vagy mi? Akkor ez van, ha en kettesben lennek csak egy haverommal, szabadteren maszkalnank, innank, vagy csinalnank kettesben hazibulit, ennyi.
10/12 anonim válasza:
Hozzánk jöhettek, de alkohol nincs (nagykorúaknak se!), se 18+ dolgok, józanul jól érezzük magunk, megismerjük egymást, lesz zene, a párom énekel is nektek ha szeretnétek, meg amihez épp kedvünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!