Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Szerintetek milyen lesz idén...

Szerintetek milyen lesz idén a Szilveszter?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a korlátozásokra. December végéig esélytelen, hogy feloldják a korlátozásokat? Mindenki otthonról várja az újévet?
2020. nov. 6. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Akkor jonnek a tovabbi szigoritasok, mirol beszelsz?! Milyen enyhitesek?😅

Ma mondta OV hogy iskolabezerasok is lesznek, a teli szunet utan. Ha addig nem birja ki az eü, akkor elöbb.

Lesz idosavos vasarlas, stb stb. Varhato volt, mar minden kornyezo orszagnak sokkal sulyosabb korlatozasok vannak, mint itthon. Holott nalunk a legrosszabb a statisztika!

2020. nov. 7. 01:20
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem akkor lesz a legszigorúbb.
2020. nov. 7. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Bezárkózós szilveszter.
2020. nov. 7. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
depressziós szr. mert uyge milyen jó a képernyő előtt rohadni ahelyett hogy találkozhatnánk az emberekkel.
2020. nov. 7. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a zárt helyen lévő, nagy létszámú bulik valszeg' korlátozva (akár be is lesznek tiltva) lesznek, viszont a szabadtéri rendezvények szerintem meg lesznek tartva, az eddigiekhez képest szigorúbb szabályokkal (maszkviselés, távolságtartás, stb). Nagy valószínűséggel előnybe lesznek helyezve a vendégházak, bungalók, egyéb, kis befogadóképességű szálláshelyek a nagy hotelekkel szemben. A házibulik száma is nagyobb lesz, mert sokan inkább otthon, vagy az ismerősüknél, barátjuknál fognak bulizni a klubok, éttermek, stb helyett.
2020. nov. 8. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!