Ugye megmarad az időkorlát a szórakozóhelyeknek és ezáltal nyugodtabb bulimentesebb szilveszter lesz idén?
Figyelt kérdés
2020. okt. 21. 22:33
1/8 anonim válasza:
Szerintem az otthoni tűzijátékokat használó, petárdákat dobálókat nem fogja érdekelni a 11 órás zárásszabály.
Sőt,ha így marad, még inkább az otthonokba fog szorulni a szilveszteri bulizás.
2/8 anonim válasza:
Ez csak provokáció.
Ha mégsem, akkor meg mindenki hagy döntse már el, hogy szeretne bulizni. Ha otthon akarsz ülni, csak nyugodtan, de ne akarj már beleszólni mások mit csináljanak.
3/8 anonim válasza:
Meg fog maradni. Míg otthon max 5-6 ember bulizik együtt, az utcán több száz. Van különbség.
4/8 anonim válasza:
Nem lesz nyugodtabb. Sőt! Szórakozóhely zaja nincs nálunk a közelben. Ha majd mind házibulit csinálnak otthon, na az remek lesz.
5/8 anonim válasza:
Fel fogják oldani karácsonyra-szilveszterre. Ahogy július-augusztusban a nyaraló szezon csúcsán sem volt vírus, csak előtte meg utána, ugyanúgy nem lesz decemberben sem. Ez kőkemény politikai kérdés lesz. Ahogy a nyaralást, ugyanúgy a szilvesztert sem lehet elvenni az emberektől. Nem fogják merni. És igazuk is lesz.
6/8 anonim válasza:
Ha meg is marad, ez csak nagyobb bajt fog generálni hisz míg eddig ökörködtek egy adott helyen, most ez megváltozik, az utcák kb csatatérré fognak változni. Megnő a házibuliknak a számai és eluralkodik a pokol.
Hacsak Orbán a szilveszternek be nem int aztán kijárási tilalmat vezet be dec. 31 - jan. 1 között.
7/8 anonim válasza:
Egyetértek a fentiekkel, szerintem csak "rosszabb" lesz ilyen téren, hisz házibulizni fognak a legtöbben, így még azoknak is kijut majd a zajongásból, akik nem élnek szórakozóhely szomszédságában.
8/8 anonim válasza:
Szerintem, ki fogják tolni 24/0 óráig vagy 1 óráig. Viszont a kérdés provokáció. Én se szólok bele, hogy te mit csinálj, az ünnepeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!