Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ugye megmarad az időkorlát a...

Ugye megmarad az időkorlát a szórakozóhelyeknek és ezáltal nyugodtabb bulimentesebb szilveszter lesz idén?

Figyelt kérdés
2020. okt. 21. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem az otthoni tűzijátékokat használó, petárdákat dobálókat nem fogja érdekelni a 11 órás zárásszabály.

Sőt,ha így marad, még inkább az otthonokba fog szorulni a szilveszteri bulizás.

2020. okt. 21. 23:15
 2/8 anonim ***** válasza:
32%

Ez csak provokáció.

Ha mégsem, akkor meg mindenki hagy döntse már el, hogy szeretne bulizni. Ha otthon akarsz ülni, csak nyugodtan, de ne akarj már beleszólni mások mit csináljanak.

2020. okt. 21. 23:20
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
Meg fog maradni. Míg otthon max 5-6 ember bulizik együtt, az utcán több száz. Van különbség.
2020. okt. 22. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem lesz nyugodtabb. Sőt! Szórakozóhely zaja nincs nálunk a közelben. Ha majd mind házibulit csinálnak otthon, na az remek lesz.
2020. okt. 22. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Fel fogják oldani karácsonyra-szilveszterre. Ahogy július-augusztusban a nyaraló szezon csúcsán sem volt vírus, csak előtte meg utána, ugyanúgy nem lesz decemberben sem. Ez kőkemény politikai kérdés lesz. Ahogy a nyaralást, ugyanúgy a szilvesztert sem lehet elvenni az emberektől. Nem fogják merni. És igazuk is lesz.
2020. okt. 23. 08:31
 6/8 anonim ***** válasza:
19%

Ha meg is marad, ez csak nagyobb bajt fog generálni hisz míg eddig ökörködtek egy adott helyen, most ez megváltozik, az utcák kb csatatérré fognak változni. Megnő a házibuliknak a számai és eluralkodik a pokol.

Hacsak Orbán a szilveszternek be nem int aztán kijárási tilalmat vezet be dec. 31 - jan. 1 között.

2020. okt. 25. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Egyetértek a fentiekkel, szerintem csak "rosszabb" lesz ilyen téren, hisz házibulizni fognak a legtöbben, így még azoknak is kijut majd a zajongásból, akik nem élnek szórakozóhely szomszédságában.
2020. okt. 27. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, ki fogják tolni 24/0 óráig vagy 1 óráig. Viszont a kérdés provokáció. Én se szólok bele, hogy te mit csinálj, az ünnepeken.
2020. nov. 1. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!