Melyek a legjobb szórakozóhelyek Veszprémben?
Figyelt kérdés
Szilveszter alkalmával szeretnénk az egyik barátnőmmel valami újat kipróbálni, mert már eléggé meguntuk azt az egy helyet ahova eddig jártunk, mert az volt közel.De egyikőnk sem annyira járatos Veszprémben szórakozóhelyek terén, szóval nagyon megköszönném ha írnátok néhány ötletet :).A legjobb az lenne ha olyan helyet tudnátok mondani ami viszonylag nagyobb, mert az ilyen kis lukakat annyira nem bírjuk.És persze az se lenne utolsó ha nem kerülne az adott helyen horribilis összegekbe a belépő.:)2017. dec. 26. 22:28
1/5 A kérdező kommentje:
17 és 18 évesek vagyunk ha ez számít.
2017. dec. 26. 22:30
2/5 anonim válasza:
Az Expresszó és a DC egész jó helyek,keressetek rá neten.:) Mindegyikben voltam már és ezek egész tágasak, a Presszóban több az ülőhely ha elfáradnátok a táncban.
3/5 A kérdező kommentje:
És itt milyen zenéket szoktak játszani általàban?És a belèpő mennyi szokott lenni?
2017. dec. 27. 19:46
4/5 anonim válasza:
Dc egy lebuj, oda csak 12-15 éves r*bik meg fuckboyok járnak meg vén pedofilok, hogy zaklassák őket.
Az Expresszo drága, és inkább a 30-asok szeretik.
a Blisss-t és a Mythost tudom ajánlani inkább.
5/5 anonim válasza:
Szerintem pont hogy a Mythos a lebuj kétszer is voltam ott. Mindog brutális solan vannak és a többsége alpári (pl üvegdobálás, de volt hogy 2 lány ott tépte egymást a teraszon). A Blissbe sosem voltam. A presszó drágább de minőségi is, mi speciel 20onévesek vagyunk a baráti körrel, szerintem az öregek a Daiquiribe mennek inkább. A DCbe valóban nagyon fiatalon voltam utoljára 16-7 évesen, de nem volt vele anno gondom. Vannak a kluboknak szilveszteri eseményei ott kiírják a zenei kínálatot is általában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!