Megfogadjátok-e újévi fogadalomként hogy nem jöttök többet ide fel?
Én semmit nem fogadok meg. Az újév is ugyanolyan nap, mint a többi. Nem fog hozni változást, ha változtatni akarunk azt bármikor elkezdhetjük.
Bár egy dolog változni fog. Egy hónapig mindenki el fogja rontani a dátumot az évszámnál, ha le kell írni.
Egy jó ideig jártam ide, évekkel ezelőtt. Akkor még kb negyed ennyi kanos pasas volt. (kb 4-5 éve)
A válaszokra nem volt jellemző a korrumpálódás. Ha valaki válaszol ma egy nő kérdésére férfiként, akkor esélyes hogy benyal a csajnak tövig, hogy jobban érezze magát a lány. Út a puncihoz szerintük. De annyi csinálja hogy semmiképp sem az.
Sőt, ha egy nő látta az emberen hogy értelmes, rá írt önként. Nem kellett "lányoknak privátba megmondom"-ozni mint itt az egyik srác. Akár értelmes választ adott az ember, akár magasabb fokú szexuális kultúra jelét.
Most 1-2 hónapja visszatértem, de feleslegesen.
Most már ha megkérdezi egy lány hogy helyes-e volt hogy egy csajjal megcsalta a párját, alátámasztást kap hogy nem baj. Ha egy pasi írja ugyanígy magára, az le lesz szemét búzázva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!