Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogadjatok az itt kapott tanácsokat?
Legtöbb kérdező, egyszerű megerősítést vár. Nem azt kapják amit szeretnének, sokan ki vannak akadva:)
Egy kapcsolat, szerelem, annyira sokrétegű, összetett dolog, pár mondatos kérdésből, bármit is csak találgatni lehet. Így értelme nincs megfogadni.
Nekem volt egy hónapok óta tartó dilemmám, egy történet egy konkrét férfival. Többször is kérdeztem itt, az ügy állása szerint, nem tudtam értelmezni. A férfiak nagyon jókat írtak az én férfimről, de sokszor a nők is jól látták a helyzetet. A férfiak viszont szinte mind jól saccolták be a dolgot, hogy mi járhat a pasi fejében. És képzeljétek el, hogy nem hittem nekik. Aztán tegnap kiderült, hogy mindnek igaza volt, minden kérdésben, mindnek.
(Nem hittem el, hogy a pasi szeret engem, sok-sok ok miatt. Aztán tegnap kiderült tőle magától, hogy de bizony)
Alig hittem a fülemnek, és este eszembe jutottak az itt író férfiak. Szóval ilyen is van, pedig a kérdéseim különbözőek voltak a helyzet állása alapján.
Hát ha azt írják, hogy :
Ez a kérdés kamu!
-minden 2-ik kérdésre.
Azon mit lehet megfogadni?
Szerintem nagyban függ is attól, hogyan fogalmazod meg a kérdést. Ha korrekt, értelmes leírással szolgálsz, normális, kultúrált emberek válaszolnak normális és konstruktív hangnemben.
Én három kérdést tettem fel, a válaszok jók voltak és segítőkészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!