Minek örülnének a munkahelyi kollégáim nőnap alkalmából?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Azon gondolkoztam, hogy mindenki kapna 1 szál virágot és melle egy üdvözlő lapra egy rövid verses elemzést róla végül persze hogy boldog nőnapot! Szerintetek ez jó ötlet:) ?
2018. márc. 3. 19:35
1/7 A kérdező kommentje:
Vagy csináljak muffint és azt a virág mellé? :)
2018. márc. 3. 19:38
2/7 anonim válasza:
Szerintem csak az 1 szál virág is már elég lenne. Az üdvözlő lap már nem is szükséges, de ha elég kreatív vagy hozzá és nem elcsépelt dolgokat írsz bele, akkor jópofa :)
4/7 anonim válasza:
Szerintem, nem kell ezt ennyire eltúlozni, ha csak kollégájuk vagy. Egy szál virág nőnapra, bőven tökéletes.
5/7 anonim válasza:
Az, hogy ŐK minek örülnének, csak és kizárólag ők tudják.
Lehet, elég lenne az is nekik, ha az év többi napján a hátuk mögött nem örömlányoknak lennének titulálva...
6/7 anonim válasza:
Valahogy most úgy érzem, hogy fura lenne számomra, ha a kollégám beállítana valami nőnapi ajándékkal, de ez főleg azért van, mert nem igazán van közös témánk.
A virág amúgy jó ötlet.
7/7 anonim válasza:
Egy annál dildónak biztos örülnének. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!