Miért van az hogy a nőnap ilyen nagy jelentőségű, míg a férfinapról egyesek nem is tudják hogy létezik?
Figyelt kérdés
2017. márc. 9. 09:45
2/7 anonim válasza:
ja tehát amikor hülyére dolgozhatjuk magunkat hogy aztán 50 évesen elpatkoljunk az a mi napunk.
3/7 anonim válasza:
Tanulmányaim alapján úgy emlékszem, a férfiaknak nem kellett kűzdeni azért, hogy a társadalom egyenjogú tagjaiként fogadják el őket.
A nem törzsi társadalmakban mikor és hol nem adtak a nők pl.válastójogot a férfiaknak?
4/7 anonim válasza:
Azért mert a kommunizmusban a Rákosi kötelező állami ünneppé tette. Nagy felvonulásokkal, állami felhajtással volt ünnepelve és így megmaradt a köztudatban.
5/7 anonim válasza:
És pl a húsvéttal mi van? Akkor meg a férfiak leöntik a nőket a büdös kölnikkel, és mi ezért adjunk valamit?!
6/7 anonim válasza:
Én annyira nem vagyok híve a nőnapnak lány létemre.
7/7 anonim válasza:
Szerintem azért, mert a nőnek fontos, hogy törődjenek velük, azaz érzelmesebbek mint a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!