Mit vegyek nőnapkor, ha sok lányt meg akarok ajándékozni?
Figyelt kérdés
Sajnos kevés pénzem van, de szeretnék adni valamit a számomra legkedvesebb lányoknak :s Valami, ami olcsó, de mégis kifejezi, hogy szeretem őket... :s2018. márc. 2. 04:21
1/18 anonim válasza:
Egy szelet csoki vagy valami apró kütyü. Vagy süss nekik muffint és minden csaj oda lesz érted...
2/18 anonim válasza:
Egy szál virág, kisebb cserepes virág (vannak már 200-300 forintosak is), csoki.
3/18 anonim válasza:
Én egy doboz bonbonból szoktam végig kínálni őket. Mindenki vesz belőle egyet és kész.
5/18 anonim válasza:
Egy-egy szál virág szerintem tökéletes lenne.
7/18 anonim válasza:
Ha mindenképp venni akarsz valamit, akkor én is a csokit/bonbont javaslom, azzal gyorsan letudod. De ha egy kicsit fontosabbak számodra ezek a lányok, akkor süthetnél is valami könnyebb sütit, amiből mindenki kapna egy szeletet. Vagy például a muffin is jó, mert az eleve külön darabokban van.
(Megjegyzem, én személy szerint sokkal kedvesebbnek tartanám, ha többet foglalkoznál az ajándékkal, mint ha csak levennél a polcról pár édességet 5 perc alatt.)
8/18 anonim válasza:
Én is a muffinra szavazok :)
Ha amúgy nem szoktál sütni, csinálhatod muffin alapporból is. Szerintem az is ugyanolyan finom, van a dobozban 1 csomag csokidarabka és papírforma is. Így 600-700Ft-ból lenne 12 ajándékod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!