Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » Mit vegyek nőnapkor, ha sok...

Mit vegyek nőnapkor, ha sok lányt meg akarok ajándékozni?

Figyelt kérdés
Sajnos kevés pénzem van, de szeretnék adni valamit a számomra legkedvesebb lányoknak :s Valami, ami olcsó, de mégis kifejezi, hogy szeretem őket... :s

2018. márc. 2. 04:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Virág, csoki, süti, igazából ezek jöhetnek szóba.
2018. márc. 3. 02:32
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy, csak kiváncsiságból: hány lányról van szó?
2018. márc. 3. 02:34
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

Utolsó: hááát... :'D 3 osztály? XD De akkor már miért nem az egész iskola xxddd Az osztályomból 2-en barátaim, nekik szeretnék, de vannak még kedves lányok, akikre számíthatok, akkor nekik is, de akkor már az összesnek, mert milyen ha csak páran maradnak ki... Egy másik osztályból kb mindenkinek szeretnék... Nem tudom, hányan vannak - legalább 8, ahogy számolgatom... És van egy harmadik osztály, ahol megintcsak legalább 5 lány... ó, egek, miért szeretem ennyire a lányokat xxddd

2018. márc. 3. 07:14
 14/18 anonim ***** válasza:
39%
Szedj nekik hóvirágot. Igaz, egy ideje védett, de csak nem fognak érte felnyomni.
2018. márc. 3. 07:58
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

A mi időkben a barka volt nagy divat!

Fiúk szedték a patak partján, meg mivel többen adták, így minden lánynak 1-1 szál virágot is vettek közösen a barka mellé.

De volt, hogy csak 3 szál barka volt magában masnival. Nekem ez mindig tetszett.

Amúgy meg esetedben inkább valami nagy doboz bonbonra szavazok!

2018. márc. 3. 10:57
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
Utcán (pontosabban Bp.-en aluljáróban) vásároltam olyan virágot, amit szálakra lehetett bontani. Ráadásul mivel sokat vettem, olcsóbban adták. Kb. 2000Ftból lett úgy 20 virágom.
2018. márc. 3. 11:43
 17/18 anonim válasza:
Csinálj nekik bon-bon-t, ahhoz csak tábla csoki kell és egy forma, akár jegkocka formát is használhtsz :)
2018. márc. 3. 15:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor sajátkészítésű valamit. Máskülönben nem lesz olcsó.
2018. márc. 3. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!