Munkahelyi nőnap dilemma. Hogy oldanátok meg?
Az osztályon ketten vagyunk férfiak, a főnök és én. Van 12 nő. A főnököm nem akar invesztálni az ajándékokba, azt mondta, írjak a kettőnk nevében egy kör-emailt valami vicces képpel együtt. Az idén céges ajándék sem lesz, amit átadhatnánk.
Én vennék akár egyedül is valami apróságot, 12-vel beszorozva még kibírnám, de ezzel a főnökömet sérteném meg.
Egyébként a főnököm láthatóan takarékosan él, családos, amennyire tudom, a felesége éppen munkanélküli.
Előre is köszönöm az ötleteket.
És ha nem virág lenne hanem pl. egy dobozos teasüti, amit kitesztek és meghívtok minden nőt?
Én mondjuk nem sértődnék meg egy kedves emailen, nekem nem kell a virág, de tuti lesz olyan aki igen..
Azt hiszem, nem voltam érthető.
Én állnám az 1-200 Ft szorozva 12-vel összeget, csak attól félek, hogy a főnököm megsértődne. Szóval valahogy elő kéne vezetnem.
Első körben talán az e-mail helyett lehetne saját nyomtatású üdvözlőlap, és azt valahogy meg kellene toldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!