Közeledő nőnap alkalmából mit adhatnék, hogyan oldhatom meg, ha közel két tucat nővel dolgozom?
Én tavaly vettem egy doboz Raffaellót, és mindenkinek adtam egy szemet, és boldog nőnapot kívántam nekik! Hozzátettem, hogy a virág elhervad, az édességtől meg legalább megnő a fenekük, annak legalább nyoma marad!
Bár rólam tudják, hogy elmebeteg vagyok!
:D
Még azt megemlíteném, hogy a cégtől még ennyit se kaptak!
Ha nagyon le vag égve akkor vegyél ki 8-ára szabit, vagy menj el betegállományba!
-első-
egy csokor virág,és az marad benn
vagy láttam ilyen apró fokföldi ibolyát 150 ft-ért,igaz pici cserépben de majd megnő
vagy van több férfi kolléga? összedobni és mindenkinek egy szál szegfű
nálunk jó, a cég állja a lányok ajándékát,és a fiúknak is jár húsvétkor a nyuszi
vagy legyél kreativ...ha van osztályod,akkor fiúkat rávenni hogy előadjanak valamit..és akkor azt nem csak a tanárnénik kapják,hanem a diáklányok is
mostanában elég sok iskolában még fűtésre sincs,nem hiszem hogy lesz sértődés hogy nem kap mindenki toronyórát lánccal
Köszönöm! én nem vagyok az a nagy szervezős típus, ugyhogy az kimarad - másoknál sem figyeltem meg ilyet: kör bezárul :)
Marad a bonbon, vagy olcsóbb virág - szabit azért nem vennék ki :)
Nem leégve vagyok, hanem mindenki küzd a megélhetésért és ha csak 150 ft- ot beszorzok ennyi nővel, az egy összeg :) (zárójelben jegyzem meg, nőnap alkalmából a virágárusok is beszorozzák a maguk hasznát, de hát ezt tudjátok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!