A párom annyit se mondott h boldog nőnapot, pedig tudja hogy ma van, velem van a baj, hogy rosszul esik?
Hú lányok, nem győzök huledezni. Mekkora bolcsessegek. Pont ez mar szét egy kapcsolatot. Az ilyen kinyilatkoztatasokra hajlamos elme. 10 ev alatt én sem kértem még a kezét, nem is fogom. Papír kell a szerelemhez? Tudom, ez azt jelenti, h nyitva akarom hagyni a kapcsolatot. Vagy már csalom is, nem? Ő lesz gyermekeim anyja, s ő életem egyetlen igazi kincse. Miért van az, h évek óta hordja azokat a kis apróságokat, amiket készítek neki, es szándékosan soha nem unnepnapon adom át? A "legertektelenebb" egy darab agbol faragott fej, borszijon. Számára mégis az a legfontosabb. Most is itt alszik mellettem, es ezért érzem én a világ leggazdagabb emberének magam.
Ti meg magatoknak generaljatok a stresszt, meg a kapcsolat végét. Helyes. Csak így tovább! Mizantróp személyiségemet többek kozott a hozzátok hasonló emberek miatt szereztem. De biztos én látom rosszul, aki boldog, és igazából szerelmes.
Legyetek boldogok, ez a lényeg! Ezek triviális apróságok.
De ha csak ennyit irok le az nem gondolkodtat el ennyire.
Örülök, h már így látod. Ezek a sztereotípiák, mint a kötelező ajándékozás, meg hogy minden fickonak a farka körül forog a világ, hogy minden nő k#rva, a szokek meg h#lyék; nos ezek baromsagok.
Azt érezni fogod, ha a párod nem szeret, de arra semmiképp sem ilyenekbol fogsz rajonni. Fejlődőképes vagy, úgy látom, a kombinalast hagyd meg a fejletleneknek.
Hajrá-hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!