Van olyan, akit a párja nem köszönt fel, vagy pedig csak odaveti neki, hogy "boldog nőnapot"?
Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 14:01
1/6 anonim válasza:
Nekem reggel mondta, és ennyi lesz. Habár ö nem magyar de náluk is ismerik, de nem ünneplik.
Tavaly voltam elöször anyuka, arra sem köszöntött fel, habár ö a férjem, de ez rosszul esett. Ez van. de ezért szülinapomra egy egzotikus utazást kaptam.
2/6 anonim válasza:
Az én párom sem köszöntött még fel,sőt elmesélte azt is,hogy ne mérti miért kell ilyenkor minket ünnepelni,hiszen a női egyenjogúságot egy férfi engedélyezte... -.-
De estére majd kapok virágot.... :/
3/6 anonim válasza:
Reggel öt órakor sok sok puszi mellet mondta a párom, hogy boldog nőnapot,aztán elment dolgozni, holnap reggel jön haza,addigra én már nem leszek otthon, így csak holnap délután talizunk. Akkor szerintem lesz virág.
4/6 anonim válasza:
Én sem értem miért kell a nőket köszöntgetni ilyenkor.Férfi nap sincsen meg apák napja.
Egyenjogúság van!A nők megkövetelik az előnyeit de amikor a hátrányok jönnek akkor elkezdenek hisztizni.
24/f
5/6 anonim válasza:
Persze,hogy van.Egy szál virág vagy egy,,cseszd meg"helyett megint minden más fontosabb,mint én.Érdekes,a férfi ismerősök gondoltak rám,csak neki nem sikerül soha.
6/6 ann.nunu válasza:
a nőnap és az anyák napja szerintem igenis fontos ünnep! egyenjogúság ide vagy oda, de udvariasság azért még létezhet! az, hogy mi is dolgozhatunk, és írhatunk könyvet stb szerintem elég alap dolog. korábban azt mondták, a nőnek nincsen lelke, és ha valaki megerőszakolt egy nőt, az is a ,,lelketlen bestia" hibája volt, amiért elcsábította. ha az fáj,.hogy emberszámba vesznek minket, hát sajnálom. az anyák napja pedig egy szép köszönet és gesztus minfen anya felé. te talán nem köszönted meg anyukádnak, hogy 9 hónapig a szíve alatt hordott, szeretett és felnevelt? milyen kicsinyes már számonkérni két napot egy évben, mikor évszázadokig a férfiak elnyomták a gyengébbik nemet?! mondhatom.te is a nemesebb fajtából származol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!